imagine de epocă

Nu toate fetele moderne respectă stilul vintage, în ciuda popularității sale în lumea modei. Cineva consideră că asemenea haine sunt arsenalul bunicii. Dar există și cei care preferă imagini de epocă, ca stil principal pentru ei înșiși. Să vedem ce tendințe sunt legate de această direcție neobișnuită și care sunt principalele sale trăsături?

Imagine de epocă în haine

În primul rând, este demn de remarcat faptul că imaginea în stilul de epocă presupune prezența modelelor de design numai pentru îmbrăcăminte. Astfel, stilurile fabricii de producție la scară largă nu vor transmite întreaga idee de sofisticare și sofisticare. Cel mai popular îmbrăcăminte pentru imaginea de epocă a femeilor este rochia. Modelul însuși poate fi ales din colecțiile de modă, din anii 10 până la 80 de ani ai secolului trecut. Astfel, se subliniază rochiile de epocă, subliniind feminitatea - o coquette adiacentă, o zonă de talie distinctă, o fustă zburătoare sau un midi tivit îngustat. Astăzi, stiluri similare sunt de asemenea reprezentate în cele mai recente colecții. Cu toate acestea, rochii moderne a-la secolul trecut conțin doar relevante pentru acele modele de timp. Finisarea este modernizată. Pentru imaginile de epocă sunt obișnuite coliere amovibile, mâneci extinse, elemente delicate.

O imagine de epocă poate fi creată cu ajutorul unei fuste frumoase de lungime moderată, un model îngust în podea, o jumătate de soare. La aceste articole de îmbrăcăminte feminină trebuie să alegi o bluză blândă cu un mânecă largă sau o jachetă de tweed.

vintage image10 imaginea vintage11 imaginea vintage12
imagini de epocă13 vintage image14 imagini de epocă15

Imagine vintage și accesorii

O parte integrantă a imaginii de epocă este disponibilitatea accesoriilor. În mod necesar, în mâinile fetei trebuie să fie o geantă de mână laconică. De regulă, acesta este un model elegant de dimensiuni mici sau medii pe un mâner scurt. Un plus popular pentru imaginea din stilul de epocă sunt mănușile. Acest accesoriu nu va fi un obiect funcțional al dulapului, ci doar unul decorativ. Dar mănușile adaugă o atingere de mister și un farmec ușor la arcul întreg. Un alt accesoriu popular pentru imaginea în stilul pălăriilor din oțel de epocă. Astăzi, aceste modele sunt fabricate din pâslă într-un mod ciudat sau un bowler.

imagini de epocă1 vintage imagine2 vintage image3
vintage image4 imagine vintage5 vintage image6
vintage image7 vintage imagine8 vintage image9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

65 − = 58