imaginea romantică

Tendința, sensibilitatea, simplitatea, nevinovăția - care este asociată cu imaginea unei fete în stil romantic. Acest stil este potrivit nu doar pentru imaginile de zi cu zi, ci și pentru evenimente solemne.

Imaginea în stil romantic

O imagine romantică cu o rochie este cea mai obișnuită și mai simplă opțiune. Într-adevăr, rochia este cea mai potrivită pentru a crea un arc blând, feminin și atât de impresionant, într-un stil romantic.

Cu toate acestea, poți fi romantic în orice îmbrăcăminte. Principalul lucru - silueta ar trebui să fie moale și să sublinieze harul figurii, și culoarea costumului - lumină, tonuri pastelate.

Nu alegeți haine prea sincere, este mai bine să acordați preferință țesăturilor cu lumină care vă permit să ghiciți silueta ascunsă sub ele. Tot felul de rufe, draperii, pliante și bibelouri nu vor fi superfluă în imaginea unei tinere romantice.

Cele mai bune materiale sunt in, bumbac, mătase, satin, catifea și, bineînțeles, dantele. Se pot folosi și țesături decorate cu broderie, paiete, imitație de blană, cântare de pește, piele de șarpe.

Principalele culori ale stilului romantic sunt toate culori pastelate moi. Cu toate acestea, culorile adânci și pure sunt de asemenea permise. Nuantele luminoase de neon sunt nedorite.

Nu uitați de pantofi - pantofii clasici - bărci, blaturi sau sandale decorate cu panglici sau flori vor face tot ce este mai bun. Cu toate acestea, în acest sezon, este potrivit pentru jocuri pentru pantofi de contrast sau cizme de cowboy, în combinație cu o sundress ușoară sau o fustă zburatoare arata foarte elegant.

imaginea romantică 1 imaginea romantică 2 imaginea romantică 3

Stilul romantic de coafură și machiaj

În plus față de îmbrăcăminte și accesorii, o coafură completă și un machiaj sunt importante pentru o imagine completă. Tot felul de grinzi, panglici curbate și bucle sunt ideale pentru o imagine romantică. În coafura, este mai bine să nu se facă forme stricte, geometrice sau stil rigid, părul trebuie să fie moale, mobil.

Make-up-ul trebuie făcut în mod natural, fără culori strălucitoare sau linii clare și stricte. Cremă tonică în tonul pielii, umbre translucide, luciu de buze roz și puțină rimel pe genele - și machiajul este gata. Nu va fi de prisos și o fard de lumină pe pomeți, dar nu exagerați, obrajii de culoarea unui porc sugean nu au nevoie de tine.

imaginea romantică 4 imaginea romantică 5 imaginea romantică 6
imaginea romantică 7 imaginea romantică 8 imaginea romantică 9

După cum puteți vedea, romantismul imaginii unei fete nu necesită tehnici speciale, tehnici sau echipamente pretențioase. Caracteristica principală a imaginii ar trebui să fie delicatețea și sensibilitatea.

Exemple de imagini în stil romantic pot fi văzute în galerie.

imaginea romantică 10 imaginea romantică 11 imagine romantică 12
imaginea romantică 13 imaginea romantică 14 imaginea romantică 15

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

39 − 38 =