fotografiile originale

Desfășurați un film extraordinar, care ar surprinde pe toată lumea, este foarte dificil. Și astfel doriți ca fotografiile să nu fie doar colorate, ci și unice. În acest caz, ar trebui să abordați cu atenție procesul. Puteți crea sesiuni de fotografii cu adevărat originale, dacă luați în considerare caracteristicile și dorințele individuale atunci când creați o imagine, selectând o poveste și o temă. Este foarte important ca imaginea să afișeze nu numai aspectul exterior, ci și esența interioară. Poate fi o fotografie de costum, poți revitaliza fanteziile și visele tale de a deveni o prințesă sau o zeiță grecească. Puteți aranja o sesiune foto originală acasă sau în studio, în aer liber sau chiar în afara.

Fotografie de nunta

Pentru fotografia originala de nunta ar trebui sa ganditi cu grija prin recuzita si accesorii. Acesta este cazul când doriți ca imaginile să fie deosebit de bune. La urma urmei, sa căsătorit o dată pe viață și nu va mai exista un astfel de caz. Dacă vă apropiați creativ pentru a organiza o filmare cu adevărat originală pentru o nuntă, ar trebui să evitați imaginile populare. Acordați atenție următoarelor idei:

  1. La rochia de mireasa poti purta pantofi neobișnuiti (adidași sau cizme).
  2. Mireasa cu valizele de pe drum pare interesantă.
  3. Puteți folosi o varietate de instrumente muzicale ca o recuzită - de la chitară la mandolină.
  4. Mirele și mireasa arată original pe biciclete.
  5. Puteți folosi o varietate de articole pentru sport și recreere - jucați badminton sau tenis, buleți bule sau zburați pe baloane, trageți reciproc pe șevalet sau pește.
  6. Mireasa din mănuși de box arată original.
  7. Închiriați o barcă foarte obișnuită cu vâsle sau pur și simplu plecați desculți pe apă.

Astfel de idei pot fi folosite nu numai pentru nunti, ci si pentru orice fotografiere in natura. Apropo, deseori fotografiile originale din natură sunt aranjate în locuri neobișnuite, de exemplu în grajduri sau în hayloft.

Fotografii de fete pe stradă

Dacă sunteți interesat de fotografierea originală a fetelor de pe stradă, aici lista locurilor este cea mai diversă. Poate fi un pod sau un acoperiș al unei case, o casă abandonată sau un parc de distracții. Fotografiile originale ale fetelor sunt obținute pe fundalul scărilor, în special dărăpănate, îngroșate cu mușchi și jumătate ruinate.

Există multe imagini originale pentru o fotografie foto tematică. De exemplu, în stilul rock sau retro. Foarte popular sunt stilurile. Destul de des, fetele aleg un stil de pirat militar sau naval.

Pentru sesiunea foto inițială de acasă, puteți folosi ideea unei petreceri de pijama. Invitați-vă prietenele, puneți-le pe cele potrivite și petreceți bine.

Pentru fotografiile originale de familie, puteți utiliza aceleași accesorii pentru toți membrii familiei. De exemplu, ochelari. Sau aceleași baloane. Utilizați ca litere de recuzită din care se adaugă cuvântul "familie". Puteți capta numai palmele imbricate unul în altul sau picioarele tuturor membrilor familiei (părinți și copii). Puteți face simultan o fotografie a tuturor membrilor familiei în profil. Unde pe fundalul capului celui mai mare tată va fi mama mea și apoi copilul.

Pentru o fotografie fotografică originală a femeilor însărcinate, nu există mai puține idei. Filmările pot avea loc în studio, acasă sau pe stradă. Puteți face desene amuzante și inscripții pe burtă. Colorați-l sub glob, de exemplu, sau desenați o față zâmbitoare. Fotografiile cele mai originale sunt obținute împreună cu soțul ei. Puneți-i o minge, imită-i stomacul sau doar țineți mingea în mână. Dacă familia are un copil, permiteți-i să ia parte la pictura burții. Puteți desena un acvariu sau un pepene verde, un dovleac sau o floare - totul depinde de imaginația ta.

Cel mai important lucru când creați o fotografie fotografică originală este să vă arătați creativitatea și personalitatea.

fotografii originale 1 fotografiere originală 2 fotografiere originală 3
fotografiere originală 4 fotografiere originală 5 filmul original 6
fotografia originală 7 fotografie foto originală 8 filmare originală 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 5 =