Se părea că totul a fost destul, foarte recent și, de fapt, o întreagă epocă sub numele URSS a trecut cu ideile, cultura, arta, moda și, bineînțeles, îmbrăcămintea religioasă. Să ne concentrăm asupra celor din urmă - ce fel de haine erau la modă în perioada sovietică?

Imbracaminte de cult din epoca sovietica s-au stabilit in trei decenii - in perioadele anilor '50, '60 si '70, si fiecare perioada nu este doar un stil de haine ci si o imagine a unei persoane care caracterizeaza esenta ei.

În istoria timpurie a URSS în 20-30, a îmbrăcăminte pentru femei a continuat să fie cochetă și bătător la ochi - margele rafinat, și franjuri, ciorapi de mătase, pantofi de model cu tocuri înalte și o varietate de pălării elegante făcute femeie în ochii oamenilor de rafinat și delicat.

Imbracaminte de cult din epoca sovietica 7 Imbracaminte de cult din epoca sovietica 8 Imbracaminte de cult din epoca sovietica 9

Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea industriei, moda pentru femei, deoarece Uniunea Sovietică sa schimbat radical, și înlocuit cu o feminitate sofisticate și rafinate a venit practic în fiecare sens de îmbrăcăminte, concepute pentru a reaminti o femeie ca ea este în primul rând un angajat al Muncii Socialiste - gri tind să se acumuleze nuanțe de grăsime, stiluri drepte de fuste si jachete, pantofi pe un pantof. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că aceste haine erau foarte confortabile și strict conform standardelor materialelor naturale și de înaltă calitate.

Rochii de vară au fost luminoase și montate, diverse gulere și gulere au devenit activ la modă. Femeile sarafane s-au bucurat, de asemenea, de o mare popularitate.

Imbracaminte de cult din era URSS 10 Imbracaminte de cult din epoca sovietica 11 Imbracaminte de cult din URSS 12

Imbracaminte ale vremurilor URSS - stilogi

Cea mai stralucitoare perioada a erei sovietice, poate fi numit la sfârșitul anilor '50, când unii dintre lene și tristeții hainele au început să apară oameni luminoase și vesele tineri în costume multicolore și pline de culoare religioase. tipi fete tinere îmbrăcate în rochii luminoase în picățele lungi până la genunchi, cu bretele late, arcuri și diverse accesorii, subliniind luminozitatea machiaj colorat și neobișnuit pentru că coafuri de timp.

Imbracaminte de cult din epoca URSS 1 Imbracaminte de cult din epoca sovietica 2 Imbracaminte de cult din epoca sovietica 3

baieti Ținutele mods, de asemenea, diferite culori luminoase și combinații ale acestora - portocaliu și tricouri galbene cu diferite imagini, jachete lungi și incomode în cutie, și o cravată luminos, în conformitate cu standardele tradiționale, nu în armonie cu culoarea tricoului și, în plus față de toate imaginea completat este un pic pantaloni scurti sau blugi. O astfel de imagine neobișnuită a fost subliniată cu îndemânare de o coafură elegantă cu un fleece.

Imbracaminte URSS

Perioada URSS este renumită pentru realizările sportive sporite, astfel că hainele de sport caracteristice acelei ere nu au fost ignorate.

O trăsătură distinctivă a îmbrăcăminții sport în stilul URSS a fost o țesătură monofonică cu câteva benzi orizontale caracteristice pe piept, precum și dungi pe pantaloni. Un alt stil popular a fost o inserție mare pe pieptul unei țesături de altă culoare

.

Imbracaminte de cult din epoca URSS 4 Imbracaminte de cult din epoca URSS 5 Imbracaminte de cult din epoca sovietica 6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 − = 43