pantofi criminali

Astăzi fiecare lucru are propriul său nume. Diferențele în acest caz, unele dintre ele pot fi minime: prezența sau absența perforației, finisarea penei, localizarea șireturilor și așa mai departe. Aici și pantofii pe o platformă groasă are propriul său nume special - criminali.

origine

Pantofii târâtoare la un moment dat a fost popular cu armata americană. Talpa groasă a înmuiat sunetul pașilor, împiedicând ștanțarea. După război, soldații au mers foarte mult la baruri și au făcut-o, firește, în ceea ce aveau. Deci Creepers observat dandy de timp și la a 50 de ani ai secolului trecut, pantofi platforma, împreună cu pantaloni scurți înguste și jachete, au fost un element major al Dulapul de pluș-băieți. În spatele lor, tendința a fost ridicată de subculturi - punk-uri și o nouă poveste. Apoi, câteva decenii s-au retras pantofi în fundal, iar acum este din nou în noile imagini.

Tipuri de infractori pe platformă

  1. Pantofii se îngroșă pe călcâi. Acest lucru - pantofi, desigur, luminoase și memorabile, dar destul de ciudat. Cel mai adesea sunt purtați cu pantaloni strâmți sau blugi subțiri, și în mod necesar scurtați, astfel încât pielea dintre pantalon și pantof este vizibilă. Cu fuste sau rochii sunt Creepers feminine se potrivesc mai puțin și atunci numai fetele care aleg stilul grunge, punk relaxat sau goth în cazul în care hainele grosolănie este proiectat pentru a umbri fragilitatea corpului.
  2. pantofi crimpers1 încălțăminte pentru încălțăminte2 încălțămintea pentru încălțăminte3
  3. Adidași pentru târâtoare. Un model modern și relevant astăzi. Ele pot înlocui cu ușurință pantofi precum Air Force Nike sau Converse. Creepers de sus sunt complet stilizate sub adidași, ridicate doar 2-5 centimetri deasupra solului. Printre modelele scurte clipește ocazional înălțime, care intră în glezne, cu perforații sau inserții transparente pentru a facilita aspectul general al produsului.
  4. pantofi crimp4 pantofi crimpers5 pantofi crimpers6
  5. Pantofi croși pentru șnururi. Acest tip de încălțăminte este cel mai aproape de Oxford sau derby. Modelele pot fi feminine - cu un model de flori sau imitație de dantelă de guipure, și pot fi mai informale - cu desene creative, din materiale cromate și așa mai departe. Ele arata versatil, se potrivesc majoritatii dulapului casual.
  6. pantofi crimpers7 pantofi crimp8 pantofi crimpers9
  7. Boots, Creepers. Versiunea cea mai neutră și clasică a acestor pantofi de pe platformă. Datorită unei moduri relativ restrânse, crocherele feminine pe o talpă groasă pot avea o culoare mai strălucitoare (leopard, zebră și altele) sau decorațiuni realizate din nituri și pietre. În ultimele anotimpuri, criminaliștii de catifea sunt deosebit de populari - acesta este un răspuns la starea de spirit victoriană prezentă în colecțiile de haute couture.
  8. pantofi crimpers10 pantofi crimpers11 pantofi crimps12
  9. Balet-Creepers. Au aspectul cel mai delicat și feminin. Ca și în alte cazuri, pantofii de balet sunt denumiți astfel de pantofi în mod condiționat. Ele au, de regulă, o șorță rotundă moale și o frumoasă adâncime a gâtului. Uneori, pentru fixarea suplimentară, la unele modele se realizează o curea de gleznă.
  10. încălțăminte pentru încălțăminte13 încălțăminte pentru încălțăminte14 pantofi crimpers15

Ce criminali să alegeți și cu ce să purtați?

Multe depind de culoarea modelului. Deci, de exemplu, infractorii albi vor fi un înlocuitor demn pentru adidașii albi adidas, pot fi purtați în primăvară sau chiar în vară, dacă este rece. Înalții criminali negri reprezintă o alternativă la cizmele childei sau călugări. Ele sunt deosebit de bune pentru toamna ploioasă - o platformă groasă va ajuta la prevenirea contaminării pantofilor. Dacă sunteți un fan al denimului, probabil că vă plac modelele de chameleon sau doar infractorii denim, care pot fi legați de imaginile de zi cu zi.

De asemenea, alegeți modele cu modele etnice sau bicicliști stilizați - cu curele și nituri pentru a oferi oricărui aspect mai personal.

pantofi crimpers16 pantofi crimpers17 pantofi crimpers18
încălțăminte pentru încălțăminte19 încălțăminte pentru încălțăminte20 încălțăminte de încălțăminte21
încălțăminte pentru încălțăminte22 încălțăminte pentru încălțăminte23 pantofi crimpers24

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1