Imbracaminte renascentista

Stilul Renașterii implică o revigorare a feminității. Strictețea se estompează în fundal, iar femeile încearcă din ce în ce mai mult să sublinieze formele lor și să atragă atenția bărbaților. Vorbind despre îmbrăcămintea Renașterii, nu trebuie să uităm că ea este împărțită condiționat în mai multe tipuri, în funcție de țară. De exemplu, în Italia, femeile purtau haine numite Simara. La modă, există o talie înaltă, dar stilul manșonului sa schimbat puțin. Acum sunt la sol și se îmbină cu spatele, formând o manta.

Imbracaminte pentru femei renascentiste

Spaniolii purtau rochii în formă asemănătoare celor două triunghiuri cu intersecția vârfurilor la talie. Pe corsetul și fusta erau pliuri de formă în formă de raze care lărgeau partea superioară și inferioară, făcând cifra vizuală mai subțire și mai înaltă. Gulerul și rama mare erau o parte integrantă a echipamentului. Suplimentat imaginea de capuzuri neobișnuite.

În Renaștere, hainele franceze de femei erau o cămașă cu mâneci lungi, pe care erau purtate un revolver cu un corset. Vârcolacul era o țesătură cu cercuri metalice, o pisică a fost pusă pe ea și corsetul. Dar ei au numit inițial o rochie cu o fustă frontală. Decollete și-a pierdut relevanța și a fost închis cu o cămașă cu rafturi de guler. Cu toate acestea, indiferent de ce vorbeste tara, epoca renasterii a dezvoltat un stil renascentist. O regulă obligatorie a fost o tinuta a mai multor rochii (de jos și de sus) cu mâneci lungi. Rochiile erau realizate din brocart, mătase și catifea. În acele zile, hainele au arătat statutul social al femeilor. În moda purta o culoare roșie, ca un semn de lux și bogăție, și ca un decor servit ca clopote. Așa cum am spus mai devreme, Renașterea a reînviat feminitatea, așa că doamnelor, prin haine, au încercat în orice mod posibil să obțină forme ideale.

Imbracaminte renascentista 1 Imbracaminte renascentista 2 Imbracaminte renascentista 3
Imbracaminte de renatie 4 Imbracaminte de renatie 5 Imbracaminte renascentista 6
Imbracaminte renascentista 7 Imbracaminte renascentista 8 Imbracaminte renascentista 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 2 =