Stilul de îmbrăcăminte 80 de ani

Această perioadă se caracterizează un anumit stil de rochie pe care multe femei moderne simt acest prost gust. 80-90 ani - perioada de stiluri și culturi, cum ar fi rap, punk-rock, disco si rock, care sunt umplute dens întreaga țară. În acele zile fashionistele si fashioniste au fost incredibil de plin de farmec pulover angora, blugi Malvina fuste fierte, jachete din imitație de piele Montana tricouri și pantaloni sudoare, jachete sinteponovye cu cozorocului inform, pantofi de cauciuc, jambiere colorate, jachete roșii și mult, mult mai mult .

Stilul de haine din anii 80-90

Înainte de apariția stilului și hainelor strălucitoare din anii '80 și '90, în țară exista o perioadă de modă stagnantă, de atunci toate produsele au fost cusute în fabrici de stat. Aceste modele nu au fost deloc diferite în varietatea de stiluri și culori, așa că la acea dată toți au mers practic în aceeași haine.

tendință de modă în 80-90s de îmbrăcăminte a revenit la noi anul trecut, dar este încă foarte relevant și popular. Fashioniste acei ani a purtat pe laser si luminoase jambiere, mini fuste din dantelă, o varietate de jachete din denim sau piele, topuri cu umerii goi și strălucitoare imprimeuri, bluze si jachete cu tampoane de umăr, pantofi cu barca, șosete sau ciorapi care a tras cu ochiul de sub pantofi. Ca o completare la astfel de tinutele erau arcuri uriașe și panglici luminoase, care leaga pe cap.

Un alt detaliu important al hainelor din anii '80 și '90 - mănușile făcute din dantelă, adăugând un anumit farmec întregii imagini. Principalul motto al timpului - cu cât sunteți mai strălucitoare și mai colorat, cu atât sunteți mai abrupte. Creând o imagine a acelei perioade, purtați pantaloni scurți sau purtați de jeans doar blugi. Folosiți cămăși blugi, fuste plisate cu jartiere, care sunt adesea combinate cu un tricou dungat sau cu un top cu imprimare Mickey Mouse.

Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 1 Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 2 Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 3
Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 4 Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 5 Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 6
Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 7 Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 8 Stilul de îmbrăcăminte 80 90 de ani 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

68 − = 63