Îmbrăcați cu Imprimarea cosmică
nu își pierde relevanța din sezon la sezon. Recent, spațiul a intrat în modă - colorarea reprezentând galaxiile, stelele, Calea Lactee pe fundalul unui "spațiu deschis" albastru sau violet. De fapt, fotografiile unui spațiu deschis sunt transferate pe o țesătură. Aceste amprente sunt relevante tocmai pentru realismul lor - ele par neobișnuite și elegante.

Imprimarea cosmică în haine

Printre toate hainele cu un spațiu de imprimare, ciorapi și jambiere sunt foarte populare recent - astfel de colorare arata foarte bine pe acest tip de haine. Mulți designeri au început să acorde atenție acestei tipăriri și să o folosească în colecțiile lor - în particular, Christopher Kane a lansat o colecție de haine cu culori cosmice în 2010, cu care a început popularitatea acestui tipar. După aceea, ideea unei galaxii de pe haine a fost "luată" de alți designeri, în special de Sethare Motarez, care a încorporat în colecția ei idei destul de neobișnuite și elegante.

Deschiderea revistei Cosmic 2013 poate fi găsită:

  • pe jambiere și jambiere;
  • pe pantaloni;
  • pe fuste și rochii;
  • pe tops și pulovere;
  • pe bluze și cămăși;
  • pe accesorii - pungi, cercei, brățări, cercuri pentru păr etc.
  • pe pantofi.

De asemenea, manichiura și machiajul în stil cosmic au devenit populare.

Cum să purtați haine cu un spațiu de imprimare?

Culoarea cosmică pe orice îmbrăcăminte arată, desigur, elegantă și strălucitoare. Dacă ați ales un spațiu de imprimare, hainele ar trebui să fie selectate cu atenție, în ciuda faptului că, cu o astfel de colorare puteți găsi aproape orice articol dulap. Datorită luminozității sale, este auto-suficientă deja în sine, deci ar trebui să fiți atenți cu decorațiunile strălucitoare - este mai bine să alegeți ceva mai modest: pandantive pe lanțuri subțiri, pandantive mici și cercei elegante. În ansamblu, este mai bine să nu folosiți mai mult de un lucru cu un spațiu de imprimare, sau două, dacă acesta este accesorii de dimensiuni medii, pungi sau bijuterii sau pantofi. Afișajul cosmic în haine necesită, de asemenea, o combinație de culori cu restul imaginii, inclusiv machiajul și părul.

Spațiu tipărit 1 Imprimarea spațiului 2 Spațiu tipărit 3
Spațiu tipărit 4 Cartografie 5 Spațiu tipărit 6
Spațiu tipărit 7 Spațiu tipărit 8 Desenul cosmic 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

78 − 75 =