încălțăminte termală din polipropilenă

Lenjeria termică poate deveni un ajutor adevărat în timpul iernii. Principalul lucru este să îl alegeți corect, în funcție de ceea ce aveți nevoie pentru el, deoarece compoziția lenjeriei termice poate fi complet diferită, precum și proprietățile sale, în funcție de compoziție. Îmbrăcămintea termică poate consta atât din materiale naturale, cât și din cele sintetice, și cel mai adesea în ele sunt combinate în proporții diferite, atât cele cât și altele. De exemplu, lenjeria termică din polipropilenă, care este un material sintetic, este destul de populară. Care sunt avantajele și dezavantajele sale? Să luăm în considerare.

Încălțăminte termică din polipropilenă

În general, principalul avantaj al lenjeriei realizate din materiale sintetice (oricare) este faptul că țesătura se îndepărtează foarte bine și practic nu acumulează umezeală, astfel încât este imposibil să transpirați în astfel de lenjerie chiar și în timpul exercițiilor fizice active. În plus, țesăturile sintetice nu permit bacteriilor să se înmulțească, astfel încât după antrenament pielea dvs. nu va avea miros neplăcut. În plus, lenjeria termică din țesături sintetice nu este deformată și nu se întinde atât de repede ca acele modele care practic au un procent mai mare de bumbac sau lână. Având în vedere toate aceste calități, putem spune cu certitudine că pentru cei care se angajează în sport și duc un stil de viață activ, lenjeria termică sintetică va fi cea mai bună alegere.

În mod specific, polipropilena este considerată în prezent una dintre cele mai bune materiale pentru îmbrăcăminte sport. Este mai bine decât alte materiale să eliminați umezeala din piele, în timp ce nu umeziți, astfel încât în ​​astfel de haine să fiți foarte confortabil. De asemenea, polipropilena are o conductivitate termică scăzută, astfel încât căldura produsă de corpul dumneavoastră va persista, fără a vă permite să îngheți.

Dezavantajul unei cămăși termoizolante constând din polipropilenă 100% este că, cu degetele prelungite, începe să se usuce pielea. Prin urmare, purtați o astfel de lenjerie de corp pe necesitate și decolați înainte de culcare.

lenjerie de corp din polipropilenă1 lenjerie de corp din polipropilenă2 lenjerie de corp din polipropilenă3
încălțăminte termală din polipropilenă4 lenjerie de corp din polipropilenă5 lenjerie de corp din polipropilenă6
lenjerie de corp din polipropilenă7 lenjerie de corp din polipropilenă8 termo lentilă din polipropilenă9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

88 − = 84