Înfrumusețare cu margele

Elegant și luxos nu poate fi numai bijuterii cu pietre prețioase, costisitoare, ci și un produs în care imaginația maestrului este investită, căldura mâinilor. Margelele sunt ieftine, dar sunt atât de diverse încât vă permit să creați lucruri unice care pot "da cote" multor ornamente la modă de la un magazin de bijuterii.

Broderie cu broderii de diferite ornamente: pași de bază

Se pare că pentru a face o decorare spectaculoasă și originală, nu trebuie să dobândiți cunoștințe speciale. Este necesar doar să urmați astfel de măsuri:

  1. Desenați o schiță pe hârtie. Puteți fi ghidat de imaginație și locul margele după cum doriți, sau peep circuit în reviste sau pe web.
  2. După aceea, trebuie să luați o cârpă, a cărei margine nu are nevoie de prelucrare - de exemplu, pâslă sau pâslă, și călcați țesătura nețesută, ceea ce va adăuga rigiditatea acesteia.
  3. Următorul pas este transferul modelului pe material și tăierea lui. Când utilizați cabochonii - pietricele de sticlă, puteți schimba culoarea lor. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia orice hârtie colorată sau folie multicoloră, se taie în formă de „sticlă“ transparentă și lipiți-l mai întâi la pământ, iar apoi el cabochon la piesa de lucru.
  4. După uscarea lipiciului, puteți lăca piatra cu margele. Înfrumusețarea înfrumusețării este o ocupație distractivă, dar consumatoare de forță de muncă.
  5. Atingerea finală este tăierea și coaserea căptușelii de pe piele pentru o decorare aproape finalizată.

Soiuri de bijuterii brodate cu margele și pietre

Este atât de ușor să faci un pandantiv neobișnuit, o curea ochi-prindă, un colier sau colier interesant. Folosind materiale de diferite dimensiuni și culori, puteți obține modele complicate, respectiv lucruri foarte frumoase. Brățara, inelul, brosa și chiar o cravată vor deveni un punct culminant unic al imaginii tale. Bijuteriile autorilor din margele pot fi comandate de meșteri sau puteți încerca să vă faceți folosind scheme speciale gata.

Decorarea cu margele 1 Decoratiuni cu margele 2 Beaded Bijuterii 3
Decorarea cu margele 4 Beaded Bijuterii 5 Margele infrumusetate 6
Decorarea cu margele 7 Beaded Bijuterii 8 Margele infrumusetate 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 2 =