Jachetă din fleece

Astăzi, fetele folosesc din ce în ce mai mult sport confortabil pentru uzul zilnic. O singură dată-hanorace sport înlocuiește oameni tricotate lenjerie de corp și pantaloni de trening au fost o bună alternativă pentru blugi strânse. Această soartă a căpătat jachetele pentru femei, care s-au îndrăgostit deja de femeile moderne de modă.

Caracteristicile unei jachete pe o căptușeală din lână

Din numele devine clar faptul că lîna devine un material aspen în produs. Mulți au auzit de el, dar nu știu sigur ce calități are și ce origine este.

Fleece este o "lână" artificială din poliester. Se compune din fire subțiri care sunt capabile să mențină căldura bine. producția de țesut este după cum urmează: material sintetic finit este plasat pe suprafață și cu ajutorul rolelor cu dinți ascuțite distrug stratul de suprafață mică. Microfilamentele rezultate formează o rețea, care determină proprietățile excelente de izolare a țesăturii. După procesul principal, se efectuează operații care determină rezistența și aspectul.

Materialul a fost inventat în 1979 de către marca Polar Fleece și de atunci a câștigat recunoașterea în întreaga lume. Acest lucru se datorează calităților de fleece:

  • acumulează căldură în timpul antrenamentului fizic;
  • Lumină și durabilă;
  • menține perfect căldura datorită "camerelor de aer" în care este ținut aerul;
  • are o greutate specifică mică;
  • se usuca repede;
  • salvează proprietățile într-o stare umedă.

Datorită proprietăților enumerate, o jachetă caldă din fleece este potrivită pentru pregătirea profesională în timpul iernii, drumeții și pentru uz zilnic.

Modele de jachete de iarnă pe fleece

În prezent, producătorii au creat o varietate de modele de jachete, a căror izolare principală era fleece. În funcție de sezonalitate și model, toate produsele sunt împărțite condițional în următoarele tipuri:

  1. Iarnă groasă de fleece jachetă. În acest produs fleece îndeplinește proprietățile căptușelii interioare. Deasupra, jacheta este acoperita cu o membrana impermeabila si neinflamabila, care protejeaza impotriva vantului puternic si a precipitatiilor. Jacheta trebuie să aibă buzunare adânci pentru încălzirea mâinilor și un guler înalt. Unele modele sunt echipate cu o ajustare de fixare cu o clemă pentru a proteja împotriva suflării.
  2. Lumină de toamnă pentru femei Fleece Jacket. Spre deosebire de jacheta de iarnă de pe fleece, acest produs nu este acoperit cu o membrană, ceea ce sporește proprietățile sale de respirație. Femeile de jacheta de fleece pentru toamna pot fi cu o glugă și mâneci detașabile. Datorită acestui fapt, produsul poate fi ușor transformat într-o vesta care poate fi combinată cu un pulover subțire.
  3. Un sacou subțire din fleece. Acest produs este mai mult ca o jachetă, așa că se potrivește bine cu un dulap casual. jacheta de lumină este adesea făcută dintr-un tip special de lână țesut moale în interior fleece și rigid „wafer“ a structurii din exterior. Produsul are o poartă umflată, care încălzește bine gâtul.

Înainte de a alege o jachetă fleece, ar trebui să stabilească suma pe care o puteți plăti pentru ea. Dacă suma este mică, atunci puteți cumpăra o jachetă într-un magazin obișnuit de îmbrăcăminte casual. Un astfel de lucru, de regulă, nu are garanții calitative și nu se știe cât va dura.

Dacă intenționați să purtați în mod activ o jachetă de fleece și să o utilizați în formare sportivă, atunci este mai bine să vă întoarceți la branduri dovedite. Norfin cdor, Reebok, Campus, Trimm, Columbia - toate aceste branduri garanteaza calitatea produselor sale și a materialelor inovatoare utilizate la fabricarea de articole de îmbrăcăminte. Jacheta de marcă a producției lor se va încălzi perfect și nu își va pierde proprietățile în câțiva ani.

Jachetă din fleac 1 Jachetă din fleece 2 Jachetă din fleece 3
Jachetă din fleece 4 Jachetă din fleece 5 Jachetă din fleece 6
Jachetă din blană 7 Jachetă din fleac 8 Rochie din fleac 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 84 = 90