Jachete de jockey

Odată ce cizmele femeilor de jockey au fost inventate pentru călărie. Dar, în mâinile designeri talentați, ei au devenit un accesoriu al fashionistele dulap peste tot în lume, pantofi elegant și frumos pentru uzura de zi cu zi.

Cum să purtați cizme într-un stil de jockey?

cizme înalte cu un toc pătrat masiv întruchipează energia, dorința de mișcare și confort și, în același timp, aristocrației, și eleganța extraordinară. Nu neapărat implicat în sport ecvestru pentru a deveni proprietarul unui pantof. cizme elegante, arata foarte bine cu lucruri destul de obișnuite - le puteți purta pentru o plimbare în magazin și chiar la locul de muncă. Pentru a arăta mereu unic, obțineți o pereche în maro. În primul rând, aceste cizme vor fi combinate cu orice altă culoare de haine, și în al doilea rând, va arata mai interesant decât negru. Nu uita ca pantofii din piele va câștiga întotdeauna lupta cu înlocuitorii lor, așa că dacă doriți un mare cizme jocheu stând pe piciorul perfect, glezna strans confortabil, nu de colectare și nu călcat în picioare de a face picior vizual mai mult, pentru a alege un material natural.

Pe vremea umedă este mai bine să cumpere cizme de cauciuc jocheu - nu poate exista nici un risc de a obține umed sau bolnav pentru a merge pentru o plimbare în pădure de toamnă sau o plimbare prin bălți cu un câine.

De ce să purtați cizme la modă de jockey?

În tovarășii acestei varietăți de pantofi "multe" lucruri provin din dulapul femeilor, mai multe opțiuni vor arăta mai ales cu succes:

  1. Dacă te duci la o plimbare, atunci poți purta cizme cu blugi strâmte, o broască cu coardă sau un pulover volumetric, o cardigan.
  2. Pentru a studia sau a lucra, se potrivesc pantalonii beți sau gri, mai ales dacă sunt fabricați din materiale calde, o cămașă sau o bluză, eventual cu o centură sau o tunică loose. Pentru sezonul rece, puteți alege o jachetă de tweed sau lână și o eșarfă confortabilă lungă.
  3. La data va fi fusta scurta scurta sau fusta clasica creion, completat de chilot sau elk strâmt, un top luminos sau vesta. Arată ca un tandem cu o rochie scurtă tricotată. Brigitte Bardot a plăcut să poarte astfel de cizme cu un mini, de ce să nu luăm exemplul acestei femei frumoase și talentați?
  4. Stilul occidental este ușor de creat prin adăugarea de cizme cu cămașă alungită cu fața îndoită, jambiere sau pantaloni.

Bocancii de iarnă de iarnă sunt combinați cu veste de blană, cu jachete în jos, paltoane și blănuri. În toamna sau primavara, le poti purta cu haine si haine scurte, jachete de lumina, impermeabile. Nu purtați astfel de ghete numai cu lucruri lungi.

Cizme de jockey - tendințe de modă

În acest sezon, designerii insistă ca fetele să poarte cizme din piele de jockey cu fuste și rochii cusute din țesături diferite, chiar și din sifon. Modelele asimetrice din materiale ușoare, transparente vor oferi o feminitate specială cizmelor. De asemenea, nu este necesar să-ți pui pantalonii în cizme, să le poți purta deasupra.

În tendința diferitelor catarame, șireturi și alte elemente suplimentare - nu le neglija în alegerea unei noi perechi de pantofi frumoși. Modele actuale în care sunt combinate mai multe materiale, de exemplu, piele și blană artificială sau piele de căprioară. Ghete de jockey sunt interesante să se uite cu ghearele - această combinație nu este numai la modă, ci și în mod ciudat confortabilă. Mai ales această opțiune ca fetele cu vițeii săraci.

Veți aprecia cizmele de jockey - fac piciorul mai subțire, iar mersul este mai încrezător și mai ușor. Oriunde te vei întâlni, vor fi tovarășii tăi credincioși. Cu cizme de jockey veti fi întotdeauna "pe cal!"

Jachete de cizme 1 Jachete de cizme 2 Jachete de cizme 3
Jachete de cizme 4 Jachete de jockey 5 Jachete de cizme 6
Jachete de cizme 7 Jachete de jockey 8 Jachete de cizme 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 8