Jacket american

Ceașcă cu o scurtă manșetă a fost creată cu mult timp în dulapurile compatrioților noștri. Nu toată lumea știe că acest stil este denumit, de obicei, femei de sex feminin american. Există multe variații pe tema femeilor americane, ceea ce face că sacou aproape universal.

Femeie americană: caracteristici

Aproape în toate filmele străine, tinerii poartă purtări de roșii cu mânecă scurtă și gât mare. Acest stil a fost mult timp plăcut de femeile noastre de modă. Jacheta pare interesantă și se potrivește bine atât stilului de tineret de zi cu zi, cât și stilului unor subculturi.

De regulă, este purtat cu blugi, pantaloni sau pantaloni scurți și pantofi de modă de înaltă calitate. Caracteristicile distinctive ale puloverelor americane sunt de asemenea lungimea ușor deasupra mijlocului coapsei și a țesăturii întinse. Poate o hota este disponibilă. Cel mai adesea, aceste țepușe sunt monotone, deși pot exista variante cu o varietate de amprente, dungi, mazăre etc.

Jachetă de damă americană: combinații topice

Dacă doriți să alegeți un stil pentru toate ocaziile, atunci cu siguranță veți aprecia acest lucru universal și practic. În funcție de materialele folosite și de elementele de finisare, o asemenea jachetă este cu adevărat sportivă sau, dimpotrivă, foarte feminină.

  1. Pentru birou, jerseurile americane sunt bune. Acesta este detaliul dulapului de bază. Florile americane negre sau cremene vor face prieteni cu fuste și pantaloni stricți de birou, iar în afara biroului - cu blugi și caprițe înguste. Pentru o perioadă caldă a anului alegem modele subțiri tricotate, iar în timpul mai răcoros puteți ridica mai multe pulovere dense din angora sau tricotaje calde cu fleece. Purtați acest stil este mai bine cu accesoriile de birou stricte: un ceas cu o curea subțire, un pandantiv elegant sau o broșă. Un tricou uniform este un fundal extraordinar pentru orice bijuterie si puteti experimenta in siguranta.
  2. Jacheta tricotată americană este, de asemenea, un lucru practic și universal. Elegant și mereu la modă arata legăturile mari, dense, deschise sau alte desene mari. De regulă, acest stil este tricotat din fire în culori naturale: fildeș, cafea sau gri, măsline și maro. O astfel de jachetă va completa perfect pantalonii oricărei tăieturi, o fustă de creion sau pantaloni scurți calzi. Din accesorii, puteți alege o brățară mare sau o decorație masivă pe gât, o pungă de formă simplă. Un astfel de sacou este luminos în sine și atrage ochiul, astfel încât imaginea să fie completată foarte atent.
  3. Jacheta sport americană este perfect combinată nu numai cu pantalonii sport și adidașii. Poate fi folosit în condiții de siguranță într-un stil urban liber. Tăietura poate fi diferită: mâneci scurte pot avea manșete largi, există modele cu o glugă, și fără ea, șarpele poate fi o veste cu lungime completă sau numai pe piept. În ceea ce privește culorile, care este, sincer, tineret model-sport jachete-american, și sunt destul de laconică monocromatic negru, gri sau alta. În cazul în care prima a fi purtat exclusiv cu lucruri sportive, alegerea cu atenție combinația de culori, a doua bine va face prieteni cu blugi, balerini sau mocasini, jachete simple și pungi peste umăr.

Jacheta americană se potrivește aproape tuturor tipurilor de figuri feminine. Dacă aveți umerii considerabil înguste, alegeți modele cu mâneci lungi voluminoase - felinare. Umerii largi vor ascunde un diagonal plat sau o vesta alungită, ușor îndoită, care este purtată pe partea de sus. În cazul în care gâtul este scurt, alegeți stilurile de jachetă cu clemă de alungire a gâtului. Un guler alungit vă va permite să întindeți vizual silueta.

Jacket american 1 Jacket american 2 Jacket american 3
Jacket american 4 Jacket american 5 Jacket american 6
Jacket american 7 Bluza americană 8 Bluza americană 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

39 − = 35