Jacket cu urechi pe capotă

Uneori vreau să mă întorc la copilărie cu toată nepăsarea și cu bucuria nerezonabilă. Ajută-i în hainele astea. O jachetă imitativă cu urechi va provoca un zâmbet la persoana care trece, iar amanta va aduce o mare de bucurie pozitivă și de bucurie. O haină de iarnă pentru femei, cu urechi, poate fi o colorare strălucitoare, sfidând gripa vieții cotidiene și infectând emoțiile pozitive ale tuturor celor din jur. Dar puteți alege jachetele de iarna pentru femei cu urechi și culori închise. Acest lucru vă va permite să vă îmbogățiți chiar și o doamnă solidă, în sufletul unui copil. Poate că urechile de pe sacourile întunecate dintr-o dată și nu vor observa. Dar văzându-le, fără îndoială, zâmbește. O jachetă cu urechi este o garanție a bunei dispoziții. Și, în plus, acest model este o tendință de modă a sezonului, așa că grăbește-te să-l umpleți cu dulapul de iarnă pentru a rămâne cel mai elegant și atractiv.

Jachete cu urechi - modele elegante

Culori strălucitoare, cea mai comună jachetă roz cu urechi. Această culoare este cea mai potrivită pentru fetele blonde tinere.

O jachetă populară cu urechi sa datorat participanților la proiectul TV "Dom-2" Dasha Pynzar. Fetele care doresc să fie ca Dasha, aleg aceleași haine ca ea.

Urechile de pe capote sunt diferite - câteodată coase coase, ușor protuberante. Și există jachete, unde urechile sunt uriașe, ca Mickey Mouse. Astfel este imposibil să nu observați și să nu le acordați atenție. În plus față de roz, cea mai populară era o jachetă galbenă cu urechi.

Acum vă puteți întâlni ca modele scurte de jachete cu urechi, și mai mult, acoperind șoldurile. Capota poate avea o margine de blană suplimentară, dar există jachete și fără blană. Pe astfel de modele, urechile sunt de obicei mai expresive și mai bine văzute.

Dacă alegeți o jachetă cu urechi, merită să acordați atenție calității materialului din care este cusut în același mod ca atunci când alegeți orice altă îmbrăcăminte. Cele mai comune sunt jachetele în jos cu urechi - cele mai strălucitoare culori - roșu, galben, roz, verde, albastru. Capota acestor jachete este, de obicei, în plus, decorată cu blană de raton, uneori blana ratonului completează elegant găurile buzunarelor. Există jachete suflate cu urechi cu umplutură sintetică. Acestea sunt mai ieftine, dar inferioare jachetelor jos în calitate.

Într-o jachetă cu urechi, veți arăta elegant și luminos, arătând oameni în jurul vostru dispoziție veselă și dând o stare bună.

Geacă cu urechi Jacket cu urechi pe gluga2 Jacket cu husă de urechi3
Jacket cu capotă pentru urechi 4 Jacket cu urechi pe capotă5 Jacket cu urechi pe capot6
Jacket cu urechi pe capot7 Jacket cu glugă 8 Jacket cu urechi pe capot9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 3