jeturi de flori

Parul este unul dintre principalele podoabe feminine. Dar perfecțiunea nu are nici o limită, deci astăzi nu este suficient să ai un coș de lux și bine îngrijit - trebuie să alegi cu pricepere accesorii pentru el. Jantele florale în cantități mari au devenit la modă relativ recent, deși femeile purtau flori de la coroane de flori cu multe secole în urmă. Revistele lucioase servesc bine, dar nu întotdeauna relevante în viața de zi cu zi, un exemplu. Prin urmare, vom încerca să ne dăm seama care dintre ele să aleagă, când și cu ce să poarte cadranul floral.

Variante și modele

Jantele de flori pot fi împărțite în două criterii: abundența bijuteriilor pe ea și forma jantei în sine. Prima descriere a modelului poate fi:

  • exclusiv decorative (materiale volumetrice, lucrate manual, scumpe, care sunt folosite pentru sesiuni de fotografie sau partide tematice);
  • volum mediu (acestea sunt potrivite pentru fete îndrăznețe și femei, sunt un cadru, bogat decorat cu flori în înălțime de la 3 la 5 cm);
  • de zi cu zi (aici există variante cu un număr mic de flori mari sau cu o împrăștiere - dar mici).

În formă, capul floral poate fi clasic (semicircular) sau circular (ca o coroană). Și cu prima și cu a doua puteți face o mulțime de coafuri interesante și spectaculoase.

Coafuri cu jetoane florale

Fără îndoială, întotdeauna frumos și relevant va arăta mănușa în combinație cu părul ei. A doua opțiune cea mai comună este o plajă împletită pe o parte.

Dacă doriți ceva mai neobișnuit și original, puteți face o coafură simplă pentru părul lung:

  1. Împărțiți părul în trei părți. În partea din spate a capului, legați trei cozi la o distanță de 3-4 centimetri una de cealaltă (în funcție de grosimea părului).
  2. Mușcăți-le din coadă.
  3. Așezați panglicile extreme - una pe partea superioară a coada, cea de-a doua dinspre partea inferioară, fixându-le cu invizibil și cu știfturi.
  4. Centrați scutul și fixați-l în centru.

Această așezare arată mult mai interesantă decât o șindrilă simplă și, în plus, este perfect combinată în stil cu jantele de flori pentru păr.

Există încă două opțiuni în care apare și țesutul:

  1. "Malvinka". Panglica firelor laterale se strânge la partea din spate a capului. O bandă este plasată pe partea de sus.
  2. Îmbrăcăminte de păr într-o panglică și sunt stivuite pe frunte. Pentru a face acest lucru frumos, țeserea începe de jos în sus din cauza urechii.

Și, bineînțeles, feminin și frumos arată coafura în stil grecesc, realizat cu o margine cu flori.

jeturi de flori1 jetoane de flori2 jetoane de flori3
flori de flori4 jetoane de flori5 flori de flori6
flori de flori7 jetoane de flori8 flori de flori9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

57 − = 50