blugi cu efect push-up

Jeans - un pantaloni universal, care astăzi sunt prezenți în garderoba marea majoritate a fetelor și femeilor. O varietate de modele diferite permite sexului echitabil să se simtă confortabil în orice situație, să arate elegant și, de asemenea, să ajusteze vizual anumite deficiențe ale corpului.

În special, unele fete preferă blugi cu efect push-up, ceea ce poate face ca silueta lor să fie neobișnuit de feminină și sexy.

Ce înseamnă blugi push-up?

Femeile blugi push-up sunt prezentate în 2 versiuni - unele dintre ele sunt concepute pentru antrenamente incredibil de confortabile, în timp ce altele sunt pentru uzul zilnic de către fetele care preferă viața urbană activă. Ambele modele se potrivesc perfect corpului feminin, făcând curbele sale seducătoare și sexy.

Datorită inserțiilor speciale din silicon, precum și a tăieturii originale a buzunarelor din spate, fesele femelelor arată ridicată și elastică, dar nu vulgar. În același timp, aceste blugi oferă confort, ușurință și libertate de mișcare incredibile, astfel încât să poată fi purtate absolut în orice situație.

Materialul din care sunt fabricate blugi cu un efect de împingere, 80% constă din jersey și 20% din elastan. Această combinație unică permite pieții să respire și, în plus, ajută fetița oricărui ten să găsească forme frumoase și sexy.

Cu ce ​​să purtați blugi de femei push-up?

Jeansul cu efect push-up este o varianta universala de pantaloni, care poate fi purtata cu orice top si pantofi. Astfel, pe fetele subțiri acest model arată excelent în combinație cu un croșetat, o bluză clasică și o jachetă scurtă. Femeile, pentru care coapsele și fesele sunt considerate o zonă dificilă, ar trebui să poarte astfel de blugi cu cardigan sau tunică alungită.

Pantofi, desigur, mai bine pentru a alege un călcâi ridicat sau pană - în acest caz, picioarele unei doamne frumoase va părea mai lungă, și silueta - mai subțire. Cu toate acestea, blugi skinny cu efectul push-up arata bine si cu pantofi de balet, alunecari si alte pantofi pe o talpa plata.

blugi cu efect push-up 1 blugi cu efect push-up 2 blugi cu efect push-up 3
blugi cu efect push-up 4 blugi cu efect push-up 5 blugi cu efect push-up 6
blugi cu efect push-up 7 blugi cu efect push-up 8 blugi cu efect push-up 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

97 − = 95