Jeans cu găuri

Jeans cu găuri - acesta este un element important al stilului de grunge, care nu recunoaște nici o autoritate. Merită să faceți o mică gaură în rochia dvs. sau în bluza preferată și ar trebui imediat luate pentru a fi reparate sau aruncate. Jeans nu sunt servite această regulă. Astăzi, o gaură în blugi - acest lucru nu este incompatibil cu trauma vieții și începutul unei noi istorii de lucruri la modă. Cei care nu simpatizează cu blugi zdrențuitori, îi pot purta în timpul recoltării sau la plecarea în natură.

Istoria lucrurilor: blugi de femei cu găuri

Primele blugi au apărut în anii 80. Era o eră de protest, de auto-exprimare și de spirit rebel.

Majoritatea acestor pantaloni purtau punci. Nimeni nu a făcut niște fante speciale și mărcile nu au încercat nici măcar să recreeze efectul uzurii naturale. După o lungă purtare, au apărut găuri gălăgioase, așezate în curți cu o chitară.

În epoca noastră, "rvanki" au devenit o tendință actuală, care nu a renunțat la poziții de mulți ani. Jeans sunt prezente în colecțiile de vară și de iarnă de designeri și oamenii sunt de acord să plătească o mulțime de "uzate" blugi o mulțime de bani. Cele mai interesante modele sunt prezentate în colecțiile lui Phillip Lim, Marc Jacobs, Rag Bone, Balmain, Gucci, Levi, Diesel și Lee Jeans. Designerii decoreaza blugi cu gauri mari si mici, scufe, pantaloni lungi digerati, rezultand intr-un efect natural al vechiului lucru. Pentru a adăuga un element de glamour, blugi cu găuri sunt decorate cu dantelă, stază și lanțuri.

Cei care nu doresc să plătească prea mult pentru pantaloni marcați pot face găuri pe cont propriu. Pentru a face acest lucru, trebuie să stocați cu foarfeca sau cu o lamă, șmirghel, un cârlig pentru tragerea firelor și, bineînțeles, răbdarea. Condiția principală în fabricarea efectului de uzură - nu merge prea departe cu găuri și abraziuni. În primul rând, puteți face o gaură pe blugi pe genunchi, iar apoi, să vă îmbogățiți, adăugați câteva zgârieturi.

Blugi la modă cu găuri: ce să poarte?

Genți de femei fricoase sunt combinate cu multe elemente de îmbrăcăminte și contribuie la orice set de o notă drăguță de neglijență. Principala regulă pe care trebuie să o urmați atunci când creați o imagine armonioasă cu acest lucru: cu cât mai multe găuri și găuri în blugi, laconic trebuie să fie partea superioară a echipamentului. Există, de asemenea, o serie de lucruri pe care blugi fashiony holey le combină cel mai bine.

  1. Jachete. Bine pentru uzura de zi cu zi. Pentru a crea o imagine în stilul rocilor, încercați un set de jachetă cu spini și nituri și blugi negri cu găuri. Setul poate fi completat cu un tricou asimetric și cizme la viteză mică. Pentru a crea o imagine mai pașnică, folosiți o jachetă negru / maro realizată din piele netedă și blugi laconi cu găuri înguste în genunchi.
  2. Jachete. Încercați o jachetă cu pliuri interesante, buzunare decorative, pietre colorate sau cu maneci scurte. Aceste atribute vor oferi produsului aceeași relaxare, care este necesară pentru o combinație armonioasă cu blugi de baie.
  3. Tricouri. Aici aveți două moduri - fie de a crea o imagine îndrăzneață a tinerilor care să încalce toate regulile și fundațiile, fie să urmeze sfatul stilistului și să se joace după reguli. Dacă decideți să urmați prima cale, purtați în siguranță în siguranță tricouri luminoase cu printuri, stază și chiar găuri. Dacă este important pentru tine să te uiți la modă, atunci folosește topuri monocrome fără decor inutil.
  4. Accesorii. În cazul blugi cu scurgeri, vi se oferă o libertate totală de acțiune. Pentru a completa imaginea, utilizați eșarfe, curele și snoburi. În mod special vor fi bijuterii imitative realizate manual. Picioarele pot fi împinse în adidași și în apartamente de balet (versiune de zi) sau în bucle și pantofi de sex feminin (versiunea de seară).

Alegerea blugi cu găuri, asigurați-vă că luați în considerare caracteristicile figurii, deoarece nu se potrivește întotdeauna tot ceea ce este la modă. Fetele cu șolduri complete vor veni cu blugi întunecați cu unul sau două găuri. Experimentarea cu blugi albi cu găuri este mai bine nu este necesară, deoarece acestea vor crește șoldurile. Blugi saten sunt potrivite pentru blugi skinny cu fante mari în genunchi și blugi ușor cu găuri.

ghete de gheață 1 sclipici blugi 2 sclipici blugi 3
sclipici blugi 4 sclipici blugi 5 sclipici blugi 6
blugi ghinion 7 ghete de gheață 8 ghete de gheață 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

55 − 47 =