blugi bine fixați

Vă întrebați cum să creați o imagine elegantă și confortabilă, care, în același timp, vă va demonstra eleganța, sexualitatea și atractivitatea? - În acest caz, cea mai bună alegere va fi blugi la modă în sine. Acest stil de pantaloni confortabil astăzi este considerat unul dintre cele mai populare. De remarcat, de asemenea, că astfel de modele nu sunt la modă pentru primul sezon. Astfel, blugi feminin în slinky - unul dintre cele mai versatile elemente ale dulapului, care rămâne în tendință întotdeauna.

Pentru a păstra stilul strâns de pantaloni confortabil nu vă împiedică mișcările, merită să alegeți un blugi întins. Astfel de modele sunt perfecte pentru doamnele active și de afaceri care își petrec mult timp pe picioare. Pentru ziua de azi, blugii de tip stretch-fitting sunt prezentați într-un sortiment vast. Cele mai populare sunt modelele color și o variantă cu amprente. Dar dacă sunteți în căutarea de pantaloni versatil pentru fiecare zi, atunci cea mai buna alegere va fi blugi albe sau negre strânse.

În cazul în care materialul stretch nu este al tău, atunci confortul și comoditatea vor ajuta să simți blugi scurți sau rupți într-o formă strânsă. Datorită găurilor și tăierii exagerate a pantalonilor, pantalonii nu vor fi atât de strânși cu mișcarea activă, și nu vă veți simți rigid.

Cu ce ​​să purtați blugi strâmți?

Blugi blugi subliniază perfect feminitatea și armonie. Prin urmare, ele pot fi puse în condiții de siguranță pe un dulap în stilul unui bărbat sau unisex. Una dintre cele mai la modă combinații este pantalonii denim într-un pulover strâns și un pulover supradimensionat. De asemenea, stilul de montare este perfect pentru imaginile în stilul de afaceri. Bluzele cu bile fixe sunt combinate în mod ideal cu jachete montate, scurtate sau drepte, bărci clasice și genți de mână laconic. Modelele agățate sunt potrivite pentru uzul zilnic. Tunicile, sandalele și sandalele pentru femei pe un pantof confortabil, cămăși, costume de balet și mocasine reprezintă o alegere excelentă pentru combinarea cu blugi la modă.

blugi strâns de fixare1 blugi în slinky2 blugi strâns de fixare3
blugi strâns de fixare4 blugi strâns de fixare5 blugi strâns de fixare6
cu blugi strânse7 blugi strâns de fixare8 blugi strâns de fixare9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 2