Jeans Pipe

Modă acum blugi-¬ tuburi sunt într-adevăr unul dintre cele mai versatile modele de blugi. Acestea sunt potrivite pentru orice figură, și cu ajutorul unor accesorii bine alese și îmbrăcăminte exterioară cu aceste blugi puteți crea o varietate de imagini: cum ar fi de zi cu zi și mai festiv și elegant. Și, cel mai important, blugi conducte sunt mereu in trend, pentru că deja sunt, putem spune clasici, așa că sunt la modă, și, prin urmare, completarea garderoba ta acest model, puteți fi sigur că va arăta întotdeauna în ele este la modă și eficientă. Să ne gândim în detaliu toate avantajele elegante blugi conducte, precum și cea cu care acestea sunt cel mai bine sa poarte la imaginile pentru a obține într-adevăr luminos și interesant.

Femeile blugi-trompete

Aceste blugi au modele mai înguste și mai largi, fiecare dintre ele având plusuri și minusuri.

Îndepărtarea blugilor de țevi este perfectă pentru fetele cu o figură ideală și picioare subțiri. Aceste blugi evidențiază frumusețea și eleganța picioarelor. Mai mult decât atât, dacă stai picioare inalte si lungi, cel mai bine este de a combina aceste blugi cu adidași sau balerini - imaginea se va dovedi foarte moale și feminin. Dar, dacă aveți o creștere mică, este mai bine să poarte tocuri, apoi datorită tăietură dreaptă și îngustă de blugi, picioarele tale vor arata mai mult si mai subtire. Poți pune ceva pe acești blugi. tricou carouri sau T-shirt - pentru plimbări, subiect genial sau tunica - pentru petreceri, doar aceeași cămașă albă este un plus teribil la imaginea oficială, fără un cod vestimentar strict.

Tuburile largi de blugi sunt ideale atât pentru fetele subțiri, cât și pentru cele pline. Ei vor sublinia toate avantajele și vor ascunde toate neajunsurile, precum și vor echilibra cifra în detrimentul direct, dar cu o tăiere extinsă. Aceste blugi sunt cele mai potrivite pantofi pe călcâi sau pantofi, iar pentru imaginile casual sau de zi cu zi, o alternativă excelentă vor fi adidașii sau adidașii. Începutul celor mai mari țevi de blugi este cel mai bine pentru a alege îngustat, astfel încât vizual nu vă crește figura o abundență de întreaga largă. Prin urmare, acordați atenție tricourilor sau tricourilor, cămășilor și așa mai departe.

Jeans Pipe 1 Jeans Pipe 2 Jeans Pipe 3
Jeans Pipe 4 Jeans Pipe 5 Jeans Pipe 6
Jeans Pipe 7 Jeans Pipe 8 Jeans Pipe 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 6 = 3