kara delivin fără machiaj

Modelul de vârstă în vârstă de douăzeci și doi de ani, Kara Delevin, a devenit deja cunoscut pe plan mondial. Fata merge la podium aproape la fiecare Săptămână de modă, ea a primit și titlul de unul dintre cele mai elegante, conform revistei americane Vogue, iar criticii o compară deja cu Kate Moss și nu-i spun mai multă glorie. Dar să luăm în considerare ceea ce arată Kara Delevin fără machiaj și vom aprecia dacă modelul tânăr este atât de demn de laudă.

Kara Delevin în viața de zi cu zi

În general, o tânără engleza este atractivă în primul rând pentru că aspectul ei nu poate fi numit obișnuit, standard. Ca toți britanicii, Kara are caracteristici interesante. pometi gratios, ochi expresivi, buze moi și sprâncenele frumoase Sable - acestea sunt avantajele modelului, care este perfect vizibil și fără machiaj, în special având în vedere faptul că Cara Delevingne este încă foarte tânăr, iar vârsta nu a venit în propria sa de a pune amprenta asupra caracteristicilor persoană. In plus, fata o figură excelentă, pe care ea prezintă pricepere, iau haine, pe care le spune. Cu astfel de parametri nu este deloc surprinzător faptul că Kara este un model atât de popular. De asemenea, merită remarcat faptul că în viața obișnuită, Kara Delevin umblă fără machiaj. Ea încearcă să dea pielea o pauză de la machiaj copioasa, dar din cauza paparazzi prins de multe ori Karoo pe străzile orașului sau aeroporturi fără nici un fel de machiaj și păr neîngrijit. Mă bucur că această fată nu este deloc rușine, probabil realizându-și frumusețea naturală.

Apreciați aspectul modelului englezesc, puteți vedea ceva mai puțin în galeria foto a lui Kara Delevin fără machiaj.

Secretele frumuseții lui Kara Delevin

În general, așa cum recunoaște ea însăși, ea nu are nici un secret. Un program aglomerat nu permite fetei să adere la o dietă sau să joace sistematic sport. După cum sa menționat deja, DeLevin încearcă să urmărească pielea și în viața de zi cu zi să nu folosească machiajul astfel încât persoana să se odihnească înainte de o nouă zi lucrătoare. Poate că acesta este cel mai important secret al ei. Și restul fetei nu aderă în mod special la niște reguli, pentru că este tânără și, prin urmare, frumoasă fără mult efort din partea ei.

kara delivin fără machiaj 1 kara delivin fără machiaj 2 kara delivin fără machiaj 3
kara delivin fără machiaj 4 kara delivin fără machiaj 5 kara delivin fără machiaj 6
kara delivin fără machiaj 7 kara delivin fără machiaj 8 masina dementa fara machiaj 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 − = 65