Labuteni Caps

În viața modernă, încălțămintea a devenit elementul imaginii care poate spune multe despre proprietarul său. Și perechea făcută de faimosul maestru, până în prezent, aproape o operă de artă. Acesta este modul în care puteți spune despre pantofii creat de Christian Labuten.

Faimosul său tul cu tălpi roșii nu poate fi confundat cu nici o altă marcă. Dar acum au fost adăugate și pantofi Labuteni, care sunt pantofi foarte elegant, confortabil și frumos.

Colecția de adidași, emisă de designer, a provocat o incredibilă entuziasm. A fost vândut foarte repede, în ciuda faptului că prețul unei perechi a ajuns la două și jumătate de mia de dolari.

Pantofi de sport contemporan

În ciuda faptului că adidații sunt pentru pantofi de sport, ei au reușit să își ia locul în lumea modei. Și astăzi nu sunt doar pentru sport sau străzi. Cele mai frumoase și originale exemplare de celebritate sunt prezentate chiar pe covorul roșu. De aceea, mulți dintre aceștia preferă adidașii lui Christian Labuten - produsele pe care adevăratul maestru le creează. El își încrustă modelele cu pietre și decorează cu piroane, decorează cu piese de piele de zebră sau leopardă.

Numai pentru femeile curajoase de modă

Labuteni cu știfturi este cel mai popular model. Până în prezent, această tendință. Și, deși primele modele de pantofi cu astfel de decorațiuni au apărut în 2009, nu au fost foarte populare. În anul următor, decorurile metalice au apărut pe adidași, care nu erau disponibile pentru toată lumea.

Dar astăzi oricine dorește poate să cumpere un astfel de model original. Arata foarte bine daca este combinata cu blugi sau jambiere, sau cu pantaloni scurti si o tunica.

Imagine strălucitoare

Nu mai puțin elementul original al decorului pantofilor faimosului maestru poate fi numit pietre. Keds cu această ornamentare sunt la fel de mult ca și modelele decorate cu spikes. Dar aceste pantofi sunt mai feminine, preferate de femeile de modă care doresc să poarte rochii ușoare de șifon și fuste mini care expun picioare frumoase. Deși este, de asemenea, minunat pentru pantofi Maxi pantofi.

Pantofii lui Labuten1 adidași 2 Labuteni Caps3
Labuteni Caps4 adidași labuteny5 Pantofi labuteți6
labuteny shoes7 Labuteni Caps8 Pantofii lui Labuten9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 + = 31