Acest tip de pantofi cum ar fi labuteni elegant, caută să-și umple garderoba, chiar și mulți adversari de tocuri. Dar este un pantof grațios care face labuteni la modă sexy, feminin, elegant. Și, în ciuda gamei largi de pantofi Christian Louboutin, călcâiul rămâne semnul distinctiv al fiecărei noi colecții. De aceea, problema înălțimii tocului Labutenov a devenit una dintre cele mai populare pentru femeile moderne de modă.

Care este înălțimea călcâiului Labuten?

Pentru a spune fără echivoc, ce înălțime a călcâiului la Labutenov este tot ce trebuie să conducem în cadre standard cele mai neobișnuite decizii ale unei modă. Cu toate acestea, putem distinge cele mai populare modele de celebrul brand.

Pantofii clasici Louboutin sunt bărci elegante, cu un gât profund elegant. Astfel de modele sunt numite Pigalle, înălțimea tocului este de 12 centimetri. Aceste pantofi nu sunt convenabile, deoarece încălțămintea nu este deloc înmuiată de platformă în zona șosetei. Cu toate acestea, Pigalle a devenit un accesoriu favorit al unor celebrități precum Kristen Stewart, Jessica Alba, Kerry Washington.

toc înălțime1 toc înălțime2 toc înălțime3

Cele mai convenabile pantofi Labuten sunt considerate modele Filo. Înălțimea tocului este aceeași cu cea a lui Pigalle, dar confortul mersului se datorează unei platforme de 1,5 centimetri.

toc înălțime5 înălțimea tocului 4 înălțimea tocului 6

Decizia provocatoare a brandului a devenit modele Daffodile, care sunt prezentate pe un călcâi mare în 16 centimetri. Cu toate acestea, femeile de moda nu se tem de tampoane, deoarece pantofii sunt completati cu o platforma de 6 centimetri.

toc înălțime7 labutena toc înălțime8 toc înălțime9

Unul dintre cele mai îndrăgite Labutenov din multe icoane de stil bine-cunoscut a devenit modele Maggie cu o înălțime mică a tocului de 12 centimetri și o platformă de 2,5 centimetri. Aceste pantofi au câștigat popularitate grație Victoria Beckham, care a demonstrat în mod repetat un accesoriu elegant.

toc înălțime10 toc înălțime11 înălțimea tocului12

Alternativa de vară la Maggie este considerată a fi elegantă Lady peep, care sunt decorate cu o înălțime a tocului de 12 centimetri, o platformă dublă de 2,5 centimetri și un gât deschis, care denudă degetele. Astfel de pantofi sunt adesea purtate de Christina Aguilera, Kelly Brook, Emily Rossum.

toc înălțime13 toc înălțime14 toc înălțime15

În mod separat, vreau să vă reamintesc că anul trecut marca Christian Louboutin a prezentat cea mai înaltă călcâie din istoria haute couture. Pantofi, care amintesc de poante de balet, completate de un pad de 20 centimetri.

toc înălțime16 înălțimea tocului18 toc înălțime17

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

31 + = 39