Lungimea fustei

Bazele și regulile de stil de afaceri în haine a durat timp de mai multe decenii, dar legendarul Coco Chanel a plasat toate accente, introducând codul vestimentar de birou pentru femei din două piese, constând dintr-un sacou și pantaloni sau fusta. Dar unele schimbări în moda de birou în cele din urmă apar, astfel încât femeia modernă ar trebui să știe cât de mult fusta ar trebui să fie în conformitate cu regulile de eticheta de afaceri. Vă sugerăm să vă familiarizați cu reguli simple, dar foarte importante, care vor ajuta pentru a evita erorile inacceptabile în lumea afacerilor de astăzi, enervant.

Cod de îmbrăcăminte pentru afaceri și corporație

Este bine cunoscut faptul că lungimea fustei de codul vestimentar de afaceri este optimă, în cazul în care tivul ajunge la genunchi. Nu există libertăți în structurile de afaceri grave și nu poate fi. În unele companii, angajați cerințele pentru îmbrăcăminte, chiar precizate în contract, și de rupere le este un motiv de concediere. S-ar putea parea ca lungimea fustei unei femei poate afecta productivitatea? Faptul că fiecare angajat - o față a companiei, iar aspectul său indică starea, sub rezerva regulilor de etică corporativă și chiar la nivelul de venit. Dar trebuie să înțelegeți că fusta îndeplinește cerințele din codul vestimentar, nu este o uniformă fără chip. În cazul în care stilul relativ, care implică croială dreaptă clasică și o lungime fixă, nu se poate schimba nimic, alegerea de tesatura, textura si culoarea sa este de până la tine! Dar chiar și aici există limite - fusta nu ar trebui să fie pură, luminând și prea strâmt. Toate nuanțele de gri închis, maro, albastru sunt permise.

Înainte de a alege lungimea fustei, merită să verificați cu colegii dumneavoastră dacă sunt permise abateri minore de la normele general acceptate. Faptul este că unele companii fac concesii pentru femei, permițându-vă să purtați fuste puțin mai mari sau puțin mai lungi, deoarece lungimea standard nu este pentru toată lumea.

Lungimea fustei 1 Lungimea fustei 2 Lungimea fustei 3
Lungimea fustei 4 Lungimea fustei 5 Lungimea fustei 6

Cum de a alege lungimea fustei, în cazul în care codul vestimentar nu este? Se crede că optimul pentru lungimea oricărei fete se măsoară după cum urmează: trebuie să stea în fața unei oglinzi, brațul drept inferior de-a lungul coapsei, punctul de atingere a degetului arătător să-l și va indica lungimea ideala pentru inaltimea ta. fuste scurte si fuste an sunt toate fetele subțiri și cu picioare lungi, cu șoldurile pline mai bine să poarte un maxi sau de lungime midi (ușor redus în jos stiluri), si picioare subtiri ascunde perfect fusta sau fusta de soare până la glezna.

lungimea fustei

Puteți vedea exemple de fuste de diferite lungimi în galeria noastră.

Lungimea fustei 7 Lungimea fustei8 Lungimea fustei 9
Lungimea fustei 11 Lungimea fustei 10 Lungimea fustei 12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

28 − = 20