rochie lungime

Rochia face ca femeia să fie irezistibilă, însă alegerea inepuizabilă a stilului și lungimii produsului poate șterge cu ușurință toate eforturile. Amintiți-vă câteva reguli care nu vă vor permite să faceți greșeli în timpul montării și cumpărării de lucruri. Acordați atenție lungimii rochiei și acordați preferință celui care vă decorează cel mai bine - mini, midi, maxi.

Cât timp ar trebui să fie rochia?

Lungimea rochiei din podea a fost un succes trecut. Astăzi, designerii de modă au scurtat tivul la un midi democratic sau un mini îndrăzneț. În ciuda tendințelor modei, porniți de la creșterea, lipsa formei, forma picioarelor.

Lungimea rochiei pentru fete scurte ar trebui să fie puțin peste genunchi. Astfel, câteva centimetri se adaugă vizual. Rochii de potrivire potrivite, cu o cantitate minimă de decor. Nu este dificil să se adauge creșterea cu ajutorul unei taloare exagerate și incizii verticale lungi. Este strict interzis să purtați modele până la mijlocul icrelor.

Femeile la modă la modă pot alege orice lungime. Astăzi, produsele sunt foarte populare, unde atenția este axată pe talie. Rochii cu miros sunt ideale pentru tine. Nu va fi de prisos, de exemplu, flounces sau ruches. Baby-doll este o rochie la modă pentru frumusețe subțire. Va fi potrivit și rochii de lungime medie - cea mai bună opțiune pentru femeile de înălțime medie.

Alege o rochie cu mintea

Lungimea rochiei joacă un rol deosebit de important în imaginea unei femei de afaceri. Pentru a se potrivi cu codul de îmbrăcăminte, alegeți o tinuă cu o fustă deasupra genunchiului. O fustă lungă este, de asemenea, inadecvată într-un mediu de afaceri.

Fiecare femeie ar trebui să știe când să nu poarte o fustă scurtă:

  • pentru un interviu;
  • la biserică și la trezire;
  • pentru orice întâlnire oficială;
  • mergând într-o companie necunoscută;
  • să se familiarizeze cu părinții tânărului său.

În același timp, o fustă scurtă va fi potrivită la petrecere, disco, ziua de naștere a prietenilor, pentru orice sărbătoare fără reguli potrivite și, bineînțeles, la o întâlnire.

Cea mai universală este lungimea femeilor de toate vârstele, care poate fi purtată confortabil, iar o rochie cu lungimea până la genunchi sau până la icre va arăta potrivită la orice eveniment.

rochie lungime 1 rochie lungime 2 rochie lungime 3
rochie lungime 4 rochie lungime 5 rochie lungime 6
rochie lungime 7 rochie lungime 8 rochie lungime 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 − 13 =