Machiaj Aishwarya Rai

Incredibil de frumusete orientale, talentat și artistic, actrita cel mai bine plătit de la Hollywood, „Miss World 94“ Aishwarya Rai este standardul recunoscut de feminitate si farmec. O figură magnifică, un zâmbet fermecător, piele de catifea și ochi strălucitori - puteți admira o astfel de frumusețe fără sfârșit. Această fată uimitoare este bună și fără machiaj, frumusețea ei naturală a fost multă vreme observată de paparazzi. Machiaj Aishwarya Paradise este special - un fel de clasic rafinat în culori pastelate plus stil impecabil în haine. Este pe bună dreptate denumită "perla indiană". Actrița poartă deseori lentile de contact, schimbând culoarea ochiului brun în verde. Dar caracteristica distinctivă a ei make-up sunt tonurile calde: ruj moderat luminos, blush roz delicat, pleoape bronz solare. Mascara volum luminos și săgeți lungi face ochii extravagante Aishwarya Rai este atât de emoționantă că înainte de strălucirea lor este imposibil să reziste.

Secretele frumuseții Aishwarya Rai

Fiecare femeie frumoasă are niște mici secrete, care îi permit să fie mereu în formă perfectă. Ca un adevărat indian, Aishwarya Rai preferă totul natural - fructe, legume și lapte. Măștile naturale pentru hidratarea și hrănirea pielii și a apei calde cu lămâie și miere pe stomacul gol ajută la combaterea toxinelor. Și femeia frumoasă bea până la 8 pahare de apă curată pe zi pentru a menține echilibrul de apă și folosește numai produse cosmetice naturale atunci când își îngrijește părul.

Coafurile Aishwarya Rai

La Aishwarya Paradise prin natura, păr magnific de culoare închisă. La festivitățile din Aishwarya Rai apare adesea cu coafuri elegante, care îi dau harului și sexualității speciale. În viața de zi cu zi, fată preferă să adune părul într-un bun și Malvinka cu pigtails, benzi elastice obișnuite și hairpins de lumină discret.

Machiaj Aishwarya Rai 1 Machiaj Aishwarya Paradise 2 Machiaj Aishwarya Rai 3
Machiaj Aishwarya Rai 4 Machiaj Aishwarya Rai 5 Machiaj Aishwarya Rai 6
Machiaj Aishwarya Rai 7 Machiaj Aishwarya Rai 8 Machiaj Aishwarya Rai 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 5 =