Machiaj Blake Lively

Blake Lively este o actriță americană plină de farmec și sexy, cunoscută de toată lumea drept "bârfa" principală a Americii. Fata este proprietarul unei figuri subțiri și al unei fețe dulci. Aspectul ei este luminos și memorabil, așa că Blake este în căutare nu numai ca actriță, ci și ca model.

Imagini ale lui Blake Lively

În seria populară de televiziune "Gossip Girl", actrița a pierdut rolul celei mai elegante și mai frumoase frumusețe, Serena van der Woodson, cu care a reușit să facă față cu 100%. Imaginea lui Blake Lively este foarte asemănătoare cu imaginea personajului ei. Stilul ei este, în primul rând, strălucirea și veselia, fie că este vorba de un stil de afaceri sau de stradă, ea arată mereu elegantă și elegantă. Lumea fashionistă de la Hollywood susține că în garderoba ei aproape toate hainele lui Serena.

Make-up în stilul lui Blake Lively

Proprietarul caracteristicilor frumoase Blake Lively în viața de zi cu zi preferă machiajul natural. Dar, la evenimentele de seară, ochii lui Blake Lively sunt subliniat cu mâini tentante și umbre de aur, iar buzele sunt aproape întotdeauna pictate cu ruj de coral. O atenție deosebită este acordată sprâncenelor Blake Lively - acestea sunt întotdeauna bine îngrijite, clare și uniforme.

Make-up cu o atingere de aur de celebrul "bârfă":

  1. Alege corect o fundație pentru culoarea pielii tale. Cu ajutorul pulberii cu efect de bronzare, obțineți efectul arsurilor solare.
  2. Umbrele de culoare bej deschis se aruncă pe întregul pleoapă și o crează între o pleoapă în mișcare și nemișcată, se selectează cu o nuanță maroniu-aurie și se amestecă bine.
  3. Creionul neagră evidențiază conturul pleoapei superioare de-a lungul liniei de creștere a genelor. De asemenea, puteți desena săgeți "pisică".
  4. Utilizați umbrele de aur pe colțul interior al ochiului și trageți pleoapa inferioară cu umbre maro.
  5. Pentru a face ca aspectul să fie mai deschis, pe mucoasa pleoapei inferioare, desenați un creion alb.
  6. Vopseați genele cu rimel sau folosiți genele false, așa cum face Blake.
  7. Rujul poate fi ales ca o nuanță strălucitoare, de exemplu roșu sau cireș, și maro sau bordeaux.

Combinația dintre umbrele de aur și rujul strălucitor, precum și mâinile flirty - cea mai șic și spectaculoasă make-up pentru evenimente festive și romantice.

Machiaj Blake Lively 1 Machiaj Blake Lively 2 Machiajul lui Blake Lively 3
Machiaj Blake Lively 4 Machiaj Blake Lively 5 Machiaj Blake Lively 6
Machiaj Blake Lively 7 Machiaj Blake Lively 8 Machiaj Blake Lively 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 33 = 41