valerian machiaj

Celebrul star - cântăreață Valeria, este întotdeauna subțire și inteligentă, reprezentând întruparea farmecului, feminității și harului. Această femeie foarte fermecătoare și extraordinar de frumoasă duce un stil de viață activ. În plus, Valeria este mama a trei copii. Cântăreața crede: "Orice femeie ar trebui să fie mereu frumoasă peste tot".

Fața lui Valeria servește ca o confirmare a faptului că deține arta machiajului în perfecțiune și, bineînțeles, are secretele ei pentru îngrijirea pielii. Ea și-a creat propriul stil, preferând o anumită schemă de culori. Cel mai adesea, pe vedetă puteți vedea nuanțele neutre ale umbrelor, care sunt aproape invizibile, dar transformă în mod surprinzător Valeria.

Machiajul natural este arma ei!

La momente diferite de activitate creativă, imaginea lui Valeria sa schimbat, de asemenea. Coafuri variate - de la bucle lungi până la tunsori ultra-scurte, modificări ale culorii părului, precum și machiaj diferit, caracterizează cântăreața ca persoană creativă care este mereu în căutare.

Dacă vă acordați atenție fotografiei cântăreței, puteți vedea că folosește diferite metode de machiaj: acestea sunt săgeți clar marcate în epoca mobilă și asemănarea unei păsări și, recent, machiajul ei este mai aproape de fumat. Cel mai faimos make-up în stilul lui Valeria este "Fox eyes". Ei subliniază foarte favorabil ochii lui Valeria, făcându-i și mai expresivi.

Răsfoitorul de râu preferă culorile luminoase, aproape de naturale, uneori pur și simplu înlocuind-o cu creion în culoarea pielii cu ton la buze sau luciu de buze.

Cosmetica lui Valeria, după cum recunoaște ea însăși cântăreața, constă numai în mijloace eficiente și dovedite, cum ar fi, de exemplu, marca elvețiană de lux Farmacia della Piazzetta, precum și compania RéVive.

Nu este un secret că cântăreața are încredere în machiaj și machiaj numai pentru profesioniști, deși ea însăși poate crea o imagine frumoasă în doar 15 minute.

Dacă te uiți la cântăreț, poți vedea că fața ei este întotdeauna decorată cu un zâmbet și ochii îi strălucesc cu foc. După cum spune Valery: "O persoană ar trebui să zâmbească mereu și să se iubească, pentru că numai atunci va fi cu adevărat frumoasă și fericită".

valerie make-up1 valerie makeup2 Machiajul lui Valeria
Machiajul lui Valeria Machiajul lui Valeria Machiajul lui Valeria

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 8 =