manichiura in stilul paharului

Coafuri, haine, manichiură și apariția în stilul de pahar de la vârful popularității în rândul majorității tinerilor moderni. Și principala sa caracteristică este originalitatea, unicitatea. Mai mult decât atât, femeile care îi conferă prioritate, știu că, în nici un caz pe care trebuie să se uite la 100%, iar acest lucru sugerează că tot ce trebuie să urmăriți cu atenție, inclusiv apariția galbenele.

Idei de manichiură în stilul tumblr

Fetele, reprezentând acest stil, puteți apela cu siguranță frumusețile de referință. Ei imită, ei iau un exemplu. În imaginea lor, fiecare minte este gândită, începând cu culoarea lacului de unghii și terminând cu un ceas masiv de culoare aurie și un cioc.

Este demn de remarcat faptul că principalul lucru în manichiura - acest lucru este de unghii comutator de stil au fost întotdeauna bine îngrijit, iar modelele și culorile de lac de unghii corespund cu ultimele unghii de arta-tendințe.

  1. geometrie. Prezența modelelor necomplicate pe unghii este una dintre principalele caracteristici ale acestui stil. Pot fi linii verticale, orizontale și diagonale, zig-uri, dungi. Experimentați cu schema de culori, dar asigurați-vă că arată armonios.
  2. manichiura in stilul paharului 10 manichiura in stilul paharului 11 manichiura in stilul paharului 12
  3. animalitate. Imprimare printuri - așa puteți numi desenele populare acum pe unghiile fetelor cu pahare. Deci, arta de unghii poate fi sub formă de modele care imită pielea unui șarpe, a unui tigru, a unei zebre, a unei girafe și a multor altor reprezentanți ai faunei.
  4. manichiura in stilul paharului 13 manichiura in stilul paharului 14 manichiura in stilul paharului 15
  5. flori. Natura romantică va da preferință hainelor care subliniază eleganța și feminitatea lor, precum și o manichiură făcută în tonuri liniștitoare, blânde. În acest caz, culoarea lacului depinde în întregime de starea de spirit a femeii de modă. Poate fi atât roșu aprins, cât și nuanță rafinată.
  6. manichiura in stilul paharului 16 manichiura in stilul paharului 17 manichiura in stilul paharului 18
  7. Copertă mată. Fiecare fată care atrage unghiile în stilul uscător de rufe, știe că, la vârf de popularitate de un finisaj mat, iar culorile cele mai la modă sunt considerate a fi albastru, violet, visiniu, ciocolata, cafea. În plus, o astfel de manichiură de catifea va fi un plus impecabil pentru orice imagine.
  8. manichiura in stilul paharului 19 manichiura in stilul paharului 20 manichiura in stilul paharului 21
  9. metalic. În cazul în care lacurile obosite combinație alb-negru, atunci este timpul pentru a începe Tumblr-manichiura generata de o folie specială și banda strălucitoare. Aceasta include și efectul sticlei sparte, care este creată cu ajutorul unor etichete speciale, într-o ordine haotică plasată pe placa de unghii.
  10. manichiura in stilul paharului 22 manichiura in stilul paharului 23 manichiura in stilul paharului 24

Nu uitați că o manichiură în acest stil îți întruchipează parțial sau complet stilul de viață, pacea interioară, starea de spirit. Trebuie să fie gândit cu grijă. Urmăriți noutățile de modă ale unghiei, experimentați cu culori și texturi.

manichiura in stilul paharului 1 manichiura în stilul comutatorului de comutare 2 manichiura in stilul paharului 3
manichiura in stilul paharului 4 manichiura in stilul paharului 5 manichiura in stilul comutatorului 6
manichiură în stilul comutatorului de comutare 7 manichiura in stilul paharului 8 manichiură în stilul comutatorului de comutare 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 2 =