Culorile luminoase de primăvară-vară fac ajustările lor la manichiura feminină. Culoarea turcoazului modă a hainelor necesită, de asemenea, respectarea anumitor reguli de înregistrare a culorilor unghiilor. În acest articol, vă vom spune ce fel de manichiură se potrivește unei rochii turcoaz, astfel încât imaginea dvs. să arate elegantă și completă.

Tonul de ton

Desigur, cea mai simplă versiune a manichiurului este folosirea aceleiași culori ca și rochia. Dar există câteva nuanțe aici. În primul rând, culoarea turcoaz întărește toate defectele plăcilor de unghii, deci înainte de a aplica lacul, trebuie să le tăiați și să le acoperiți cu baza de bază. În al doilea rând, se pare că o astfel de manichiură este oarecum plictisitoare, așa că merită să faceți o răsucire sub formă de paiete, pietre sau modele.

Manichiura sub rochie turcoaz 1 Manichiura sub rochie turcoaz 2 Manichiura sub rochie turcoaz 3

Modă nudă

Manichiura in culori naturale folosind lac de toate nuante de bej este considerata universal. O manichiura frumoasa in stilul de nud la o rochie turcoaz se potriveste perfect, fara a te distra. Doriți să adăugați luminozitate? Folosiți autocolante speciale, desenați cuie cu lac alb sau decorați capetele libere ale plăcilor cu pietre.

Manichiura sub o rochie turcoaz 4 Manichiura sub rochie turcoaz 5 Manichiura sub o rochie turcoaz 6

Joc de contraste

În mod surprinzător armonios, culoarea turcoaz a rochiei este combinată cu lacul galben. Puteți să le acoperiți cu întreaga placă de unghii sau să faceți o manichiură în stilul blocului de culori, folosind galben ca cea principală și albastru, albastru sau turcoaz ca accente. În acest caz, orice alte elemente de decor vor fi inutile, deoarece manichiura se dovedește luminos, saturat.

Manichiura cu rochie turcoaz 7 Manichiura sub rochie turcoaz 8 Manichiura sub rochie turcoaz 9

Dar manichiura de seara pentru o rochie turcoaz este în valoare de a face cu ajutorul de lacuri bogate nuante de menta sau azure albastru. Aceste culori aparțin la scară rece, dar produc efectul opus. O fată în rochie turcoază și o manichiură luminată arată încrezătoare, elegantă și misterioasă.

Manichiura cu rochie turcoaz 10 Manichiura sub rochie turcoaz 11 Manichiura sub rochie turcoaz 12
Manichiura sub rochie turcoază 13 Manichiura sub rochie turcoaz 14 Manichiura sub rochie turcoază 15
Manichiura sub rochie turcoaz 16 Manichiura sub rochie turcoaz 17 Manichiura sub o rochie turcoaz 18

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

89 − 81 =