Medalion de aur

Bijuterii nu este doar prezentat ca un cadou valoros. Uneori devine o moștenire a familiei și este transmisă din generație în generație. Cel mai adesea, ca valoare, se alege un medalion de aur de deschidere.

Ce sunt medalioane de aur?

Aceasta este o decorație destul de complicată. Dimensiunile sale rareori depășesc 5 cm în diametru. Cel mai adesea forma produsului este ovală sau rotundă, dar există și soluții originale. De exemplu, bijutierii moderni preferă forma clasică de medalion de aur - inimă sau floare.

În interior, puteți pune ceva sacru sau important: un farmec, o fotografie, un talisman. De aceea, de multe ori, lucrul cu pandantiv medalion de aur este foarte personal și este rar expus.

Medalioane originale din aur

Pentru bijutieri, medalionul de aur de deschidere este un teren fertil pentru experimentare și zbor de fantezie. Astăzi puteți cumpăra produse finite sau puteți comanda ceva unic în funcție de propriile schițe.

Un medalion de aur rotund este adesea împodobit cu pietre prețioase. Paharul original arată ornamente florale. Bijutierii folosesc în mod activ emailul popular de astăzi, iar pe medalionul de aur există desene complicate. Aceasta este o opțiune de design mai tineresc.

Dacă sunteți în căutarea unui lucru care va fi moștenit în viitor, merită să vă gândiți și să cereți un medalion de aur de deschidere cu inlay. Pietrele aleg cele mai diferite. Dacă este forma clasică și culoarea unui medalion de aur, vor face rubine sau smaralde. Într-o versiune mai modernă, un astfel de ornament de aur este mult mai original.

În plus față de forma complicată, puteți experimenta puțin cu culoarea. De exemplu, medalioane de aur alb cu pietre vor arăta deosebit de neobișnuit dacă le decorezi cu safire sau diamante.

Medalion de aur 1 Medalion de aur 2 Medalion de aur 3
Medalion de aur 4 Medalion de aur 5 Medalion de aur 6
Medalion de aur 7 Medalion de aur 8 Medalion de aur 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 + = 91