merlin monro fără machiaj

În ciuda faptului că Marilyn Monroe a murit destul de recent, în 1962, încă rămâne una dintre sex-simbol major pentru lume. Rareori orice "stea" reușește să rămână pe întinderea gloriei atât de mult timp. Acest lucru este valabil mai ales a femeilor, pentru că există întotdeauna noi actriță, model și de cântăreață, care are un fizic perfect, arata bine si farmec, dar Marilyn Monroe încă mai continuă să fie, în ciuda faptului că standardele de frumusete a suferit, deoarece o schimbare destul de dramatică . Dar știm cu toții, de asemenea, că de multe ori frumusețea actritele din mai mult de o calificare make-up, în timp ce aspectul lor natural, destul de mediocru și neinteresante, fără produse cosmetice. Să aruncăm o privire mai atentă la cum arată Merlin Monroe fără machiaj și ce fel de femeie avea secrete de frumusețe.

Merlin Monroe fără machiaj

În general, dacă vă amintiți, atunci machiajul lui Merlin nu a fost niciodată provocator, dar totuși a fost întotdeauna destul de strălucitor. Accentul a fost făcut, de obicei, pe buze, cu ajutorul rujului roșu, care pentru o blonda Monroe este doar o alegere ideală, deși dacă creați un fel de machiaj inedit, se poate dovedi a fi prea vulgar. Dar Merlin știa întotdeauna cum să simtă această linie între coquetrie și vulgaritate absolută.

Fără o machiaj, Merlin Monroe nu pare mai puțin atractivă, deși este evident că aspectul ei nu este atât de strălucitor. Are ochi destul de mici, care, subliniate cu rimelul, devin mai puțin expresive, deși ochii ei rămân fermecătoare. Dar buzele de Merlin destul de voluminoase și fără ruj, deși culoarea nu este prea luminos. În general, putem spune că nu a făcut până Marilyn Monroe arată nici mai rău, pentru că, în ciuda faptului că aspectul său devine un pic mai pală, această femeie este întotdeauna păstrat farmecul natural, care acționează mult mai bine decât orice produse cosmetice. Putem spune cu încredere că icoana stilul secolului trecut a atins faima nu prin intermediul unor gene false si ruj luminos, dar din cauza farmecul său, unele nemijlocirea fermecător și farmec feminin, glitzy.

Puteți vedea cu atenție acest lucru, după ce ați văzut mai multe fotografii ale lui Merlin Monroe fără machiaj de mai jos.

Secretele de frumusețe de Merlin Monroe

  1. Merlin avea grijă de pielea ei cu vaselină. După cum se spune, toate ingenioase sunt simple. Actrita aplica petrolatum pe pielea pre-curatata si, inainte de a iesi in lumina, fata ei era pudra. De asemenea, ea a răspuns negativ cu privire la razele UV și efectele lor asupra organismului, și, prin urmare, nu a încercat să rămână mult timp în soare. În plus, pentru a arăta mereu proaspătă cu un program atât de strâns, Monroe și-a frecat fața cu cuburi congelate de ceai de musetel.
  2. Parul lui Merlin Monroe era expus unei influențe externe destul de dure: atît pictura, cît și stilul, dar ele rămăseseră mereu strălucitoare și mătăsos. Această actriță a făcut-o numai cu ajutorul gălbenușului de ou. A fost ea care a spălat întotdeauna capul ei, și după clătire cu o soluție slabă de oțet. După cum se dovedește, pentru că frumusețea nu are nevoie de cosmetice costisitoare, trebuie doar să știi câteva secrete ale produselor cosmetice naturale.
  3. Parametrii Merlin erau ideali, aproape toate femeile doresc să obțină acest lucru. Pentru a fi mereu sub forma unei actrite implicate sistematic în sport, dedicând această lecție la douăzeci de minute pe zi. Și ea a mâncat și un pic, pentru că nu vedea o atracție specială în mâncare. După cum se spune, Monroe nu putea să mănânce toată ziua, doar bea suc. Și îi plăcea.
merlin monro fără machiaj 1 merlin monro fără machiaj 2 merlin monro fără machiaj 3
merlin monro fără machiaj 4 merlin monro fără machiaj 5 merlin monro fără machiaj 6
merlin monro fără machiaj 7 merlin monro fără machiaj 8 merlin monro fără machiaj 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

72 − 71 =