Sa întâmplat - șoldurile păpușilor Barbie se ating acum!

companie cult jucării Mattel a decis să continue inițiat și după îngrășa Curvy, Petite Petite și înalt Tall, cu o gama de 7 tonuri de piele, 22 culori de ochi si 24 de pachete de coafuri creat o păpușă cu o figură care seamănă cu o figură cele mai multe femei pe planeta!

Prototipul și inspirația noului Barbie a fost unul dintre cele mai populare supermodeluri cu marca "plus sais" - Ashley Graham (Ashley Graham) de 27 de ani.

Ashley a introdus păpușa

Noua creație a brandului jucăriei Ashley a fost prezentată deja la ceremonia de prezentare a premiului Glamour Glamour de anul trecut "Femeia de la Anul".

Pe fotografie: Barbie "Ashley Graham"

Barbie-Ashley

„Trebuie să se unească pentru a depăși standardele odată stabilite și canoanele general acceptate de frumusete, promovând o imagine mai cuprinzătoare - a spus modelul în timpul discursului său - Sunt incantat cu noua Barbie! Și sunt recunoscătoare pentru Mattel, pentru dorința lor de a-și dezvolta creațiile și pentru a onora femeile împingând limitele. Este o mare onoare pentru mine să fiu imortalizat în plastic! "

prezentare

Se știe că cerințele de bază pe care modelul luxos le-au făcut producătorilor sunt o lipsă totală a clearance-ului între șolduri!

noua păpușă

"Este momentul să demonstrăm fetelor că șoldurile atingeți sunt frumoase și naturale", păpușii Graham au comentat noua inovație.

serii anterioare

Pe fotografie: Barbie "Ashley Graham" înconjurată de păpuși din seria Petite, Curvy și Tall.

Tu nu va crede, dar compania Mattel nu a îndeplinit încă o condiție inspirator - Ashley a insistat asupra prezenței celulita pe coapse pentru plauzibilitate, dar îndeplinesc punct de vedere tehnic din plastic său era imposibil.

celulită

Interesant, noul Barbie-Ashley este disponibil intr-unul dintre modelele preferate de ceapa - într-o rochie argintie sclipitoare, cu o ceremonie de deschidere, blugi zhaketike de Sonia Rykiel si botine Pierre Hardy.

găteală

O ușă Barbie cu șoldurile voluminoase au precedat o altă serie eroică - «Shero» (joc de cuvinte - «A» - ea «erou» - erou), un prototip din care au devenit personalități stelare, cum ar fi cantareata Zendayi, actrita Kristin Chenoweth si gimnasta Gabrielle Douglas.

Pe baza: Oameni

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

36 − 30 =