noua culoare a parului Britney Spears

Cantareata americana Britney Spears a fost de mulți ani idolul a milioane de tineri din întreaga lume. În viața cântărețului au existat urcușuri și coborâșuri, romane puternice și o separare nu mai puțin asurzitoare, nașterea copiilor și depresia prelungită. Dar, cu toate acestea, ea mereu a revenit la creativitate și ia plăcut abordarea creativă și modernă a culturii pop, o atitudine bună față de tendințele actuale, energia de foc și de stilul de recunoscut.

Culoarea parului Britney Spears

În timp ce cântărețul de mai multe ori în viața lui a încercat să schimbe radical coafura (în urmă cu câțiva ani, mulți oameni șocat vestea că Britney Spears ras capete, nu doar obtinerea de fată și ciocolată maro cu părul), pentru noi va fi întotdeauna fata cu un aspect angelic și părul blond . Blondă se pare impresionant de aspectul cântăreței și își întinerește foarte mult fața. Cu toate acestea, cele mai recente știri ne spun că Britney a decis din nou să experimenteze culoarea capului său de audiere.

Britney Spears a șocat o nouă culoare a părului

Ce fel de culoare de par Britney Spears are acum, de mult timp încercând să-i dau seama de paparazzi. La început cântăreața a reușit să tragă, când mergea cu fiii ei. Fotografia a fost văzut în mod clar că fata a decis să nu se schimbe radical stilul și să facă o moda in acest sezon de culoare Ombre și părul vopsit se termină într-o culoare mov pal. Dar cântăreața noii coafuri nu sa lăudat să se laude și a pus pe paginile ei în rețelele sociale o fotografie în capotă. Acest lucru a dat imediat naștere discuției că noua imagine a lui Britney nu era de acord cu el.

Cu toate acestea, în curând problema a fost rezolvată singură și foarte neașteptat. Se pare că cântăreața nu sa grăbit să arate sfaturile de liliac, nu pentru că rezultatul colorării nu i se potrivea. Motivul era că până atunci părul nu era încă terminat. Câteva zile mai târziu, cântăreața în sine are o nouă culoare de păr, care acum arata ca o variație mai dificilă de culoare Ombre: partea superioară a părului Britney a stat la umbra blond, atunci ea devine treptat un verde smarald luminos, și apoi să urmați sfaturile foarte violet. Desigur, mulți, în special adepții stilului clasic cântăreței, această transformare a venit ca un șoc, deși Britney arată mulțumit, și culoarea potrivite coafor, ea merge și de a face un stil de tineret.

Amintiți-vă că ombre de culoare - tendința din ultimul sezon și a încercat deja pe multe celebrități. Apropo, impreuna cu mama mea, acest stil a fost incercat de catre fiul ei Jayden, care a fost facut o fringa albastra.

blond foarte mult se duce la cântăreață Brini Spears schimbă rar culoarea luminii părului ei Britney Spears a ras
Britney Spears a apărut cu o nouă coafură la Teens Choice Awards Britney Spears cu păr de liliac Britney Spears cu păr întunecat
finisată de coafura Britney Spears Britney Spears îi plăcea noul stil de păr O nouă imagine se duce la Britney Spears

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 2