Oscar-stil de partid

Fiecare dintre noi ne-am gândit vreodată să încercăm imaginea unei celebrități și să mergem de-a lungul covorului roșu. Partidul câștigător de Oscar vă va ajuta să realizați visul. Un astfel de eveniment va permite să vă imaginați că toți oaspeții dvs. sunt persoane VIP, pentru care este necesară o recepție de cel mai înalt nivel. În acest caz, nu puteți să faceți fără băuturi de elită, covor roșu și diverse alte atribute ale partidului Oscar.

Tema petrecere în stilul Oscar: ce să poarte?

Idei pentru alegerea unei rochii pentru un partid tematic până în prezent, există o mare varietate. Asadar, fetele petrecute in stil Oscar vor arata rochii groase pana la tocuri si incaltaminte cu tocuri inalte. În acest caz, să acorde o atenție la lumină, curge modele folosind pietre și paiete în decorative decorative.

În plus, soluția originală va fi posibilitatea de a încerca rolul de celebrități în lumea show-business-ului, alegând un costum în stilul lor. Cu toate acestea, în acest caz, dacă este posibil, este necesar să coordonăm imaginile cu toți oaspeții în avans. Acest lucru va ajuta la evitarea apariției unei petreceri, de exemplu, două Merlin Monroe sau Angelin Jolie.

Ca accesorii, este recomandabil să folosiți mănuși până la coate, ambreiaje mici, accesorii luminate. Multe celebrități preferă accesorii scumpe, cu toate acestea, nu este nevoie să urmăriți cele mai recente squeaks de moda. Înlocuiți blănurile naturale cu cele artificiale și diamante cu bijuterii sau alte pietre mai puțin prețioase.

Nu uitați că o petrecere în stil Oscar ar trebui să fie un eveniment cu adevărat viu și memorabil. Prin urmare, pe lângă tinuta potrivită, nu uitați să aveți grijă de alimente și de băuturi bune, care vor ajuta la crearea unei atmosfere festive unice.

Oscar în stil de petrecere 1 Îmbrăcăminte în stil oscar 2 Oscar-style party 3
Oscar în stil de petrecere 4 Oscar în stil de petrecere 5 Oscar în stil de petrecere 6
Oscarul în stil 7 Oscar în stil de petrecere 8 Haine în stil oscar 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 3 =