Hat din Helsinki

În ultimii ani, industria modei acordă mai multă atenție pălării. Dintr-un accesoriu minor și, adesea, neutru, ele se transformă într-un ansamblu intunecat, uneori subordonat, un element. Aceasta este pălăria tricotată de la Helsinki - o tendință luminată a sezonului de iarnă 2016-2017.

Helsinki Hat

Această versiune a headdress-ului corespunde multor tendințe de modă:

 • popularitatea produselor de imperechere mare;
 • motive etnice în îmbrăcăminte;
 • minimalismul;
 • cererea de mână;
 • modă pentru lucruri tridimensionale.

Husca Helsinki este originală, exclusivă, confortabilă, de neînlocuit în timpul iernii. Cu ajutorul acestuia, puteți crea cu ușurință și rapid o imagine unică și la modă. Îngrijirea coșului nu este împovărătoare: atunci când spălați, trebuie să respectați regimul de temperatură corespunzător materialului din care se face pălăria și nu va exista probleme. Din ce în ce mai des, femeile de ac se confecționează independent, experimentând cu stiluri, modele și tipuri de fire.

Unicitatea modelelor de cămăși tricotate nu este atinsă atât de caracterul neobișnuit al stilului, cât și de posibilitățile suplimentare pe care le furnizează materiile prime. Helsinki Hat este interesant în primul rând pentru grosimea firului din care este confecționată și pentru "slăbirea" pânzei. Datorită texturii volumului, chiar și cel mai necomplicat stil dobândește un aspect nestandard. Structura împerecherii arată în acest caz hipertrofată, puternic pronunțată.

Hat of Helsinki1

Hat de Helsinki2

Hat din Helsinki3

Hat de Helsinki cu un rever

Modelele de căpșuni de împerechere mari sunt foarte diverse: există stiluri cu un pompon, rever, margine de blană, cu "urechi", sub formă de glugă. Un capac tricotat al Helsinki cu un rever este popular atât în ​​rândul tinerilor cât și al persoanelor în vârstă. Designul acestui model este practic, este deosebit de confortabil și cald, protejează urechile și fruntea de frig. Fetele tinere preferă modele cu un rever larg, ceea ce mărește volumul capacului, făcându-l chiar mai grotesc și avangardist.

Hat of Helsinki4

Hat din Helsinki5

Hat de Helsinki fără rever

Capetele realizate din fire groase cu aerisire aparentă au o structură rigidă, astfel încât acestea să nu piardă forma. Pălăria mare a lui Helsinki fără rever, ca și celelalte modele, creează un sentiment de libertate și ușurință, dar este mai concisă și strictă. Acestea sunt preferate de către tinerele tinere și doamne elegante. În această iarnă, nuanțele naturale naturale sunt populare: albastru, verde deschis, gri, bej, maro, nisip. Pentru a crea o imagine mai strălucitoare și mai feminină, sunt adecvate pălăriile de roșu, coral, roz, cremă. Culorile "otrăvitoare" sunt cel mai bine lăsate de adolescenți.

Hat din Helsinki6

Hat din Helsinki7

Hat din Helsinki cu un pompon

Căștile cu un ornament de fire în formă de minge sunt puternic asociate cu imaginea copilăriei. Cu toate acestea, pălăria din Helsinki din fire groase, cu un pompon, este deosebit de populară printre fetele tinere. Le oferă farmec și seninătate suplimentare. Un astfel de accesoriu arata complet armonios cu o eșarfă caldă și mănuși. Pomponii au un avantaj interesant: pot fi alternate pe același capac, în funcție de starea de spirit sau din orice alt motiv. Un decor mare pentru a înlocui blănurile mici, de lână.

Hat din Helsinki8

Hat din Helsinki9

Hat Helsinki - cu ce să poarte?

Șepcile de împerechere mari sunt foarte versatile: pot fi purtate cu o haină de blană, o jachetă în jos, o haină drapedă și o jachetă scurtă, folosind diverse accesorii - fumător, eșarfă și sac. În această iarnă este pălăria de modă populară din Helsinki cu imitație de urechi de animale pe vârf: pisică, urs, șoarece și altele. Cel mai bine este să purtați astfel de produse cu lucruri tricotate similare, aceasta fiind combinația cea mai armonioasă. Totuși, o "ciocnire" abilă în ansamblul de lucruri diferite poate produce un efect neașteptat și poate crea o imagine vie și unică.

Atunci când compilați un set atrăgător, dar proporțional, este important să respectați armonizarea volumelor, să alegeți stilul corect al articolelor de îmbrăcăminte. Cu straturi drapate și vânturi, este mai bine să purtați headwear-uri fără pompoane. Cu blănuri de oaie - pălării cu ornamente de blană. Jachetele voluminoase în jos și îmbrăcămintea deasupra capului se amestecă bine cu modelele cu mânere largi și pompe mari.

Hat din Helsinki10

Hat din Helsinki11

Hat of Helsinki12

Hat de Helsinki cu blană

Cea mai imprevizibilă "întâlnire" este o combinație de căpșuni din fire groase și articole de îmbrăcăminte din blană. Există o amenințare că un accesoriu luminos și mare va umple chiar și un astfel de produs de lux ca o blană. Se poate întâmpla ca o astfel de combinație să arate ridicolă. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, trebuie să alegeți un model potrivit cu tricotare elastică și densă. De exemplu, capace pe tipul de beret; lungi, adunați în spatele lor, capace cu un pompon. Mai ales bine, cu o haină de blană, se combină o pălărie Helsinki de lână de merino, caracterizată prin rezistență și higroscopicitate.

Hat of Helsinki 12

Hat de Helsinki și Snod

Atunci când creați o imagine interesantă, extraordinară nu este suficient un accesoriu. Stilul mai elegant arată un set armonios de mai multe părți care se completează și se consolidează reciproc. Elementele de îmbrăcăminte la modă - o pălărie Helsinki din fire fine și o snur-snud - pot forma un singur ansamblu, dacă sunt făcute într-o singură culoare sau au un model identic. Eșarfă de eșarfă este remarcabilă prin faptul că, în funcție de lungime, poate fi legată în zeci de moduri diferite și chiar transformată într-o vestă. Își păstrează forma bine și nu se desface.

Hat de Helsinki13

Cine se va duce la Helsinki?

Alegerea unei coafuri depinde de mulți factori:

 • forme ale feței;
 • coafuri;
 • culoarea părului;
 • tipul figurinei;
 • combinarea îmbrăcămintei și îmbrăcăminții

Hat pălăria Helsinki este potrivită în primul rând pentru fete tinere și femei, dar pe măsură ce popularitatea crește, câștigă din ce în ce mai mult inimile femeilor în vârstă. Și chiar stilul acestor căpriori presupune curajul și partea de aventurism în caracterul tuturor celor care le dau preferință. Deci, principalul criteriu pentru alegerea stilului pălăriei din Helsinki este tipul de persoană:

 1. Fetele cu tip oval de fata se vor potrivi tuturor modelelor. Fața triunghiulară se deosebește de o frunte largă și de o bărbie arcuită. Proprietarul acestui tip de persoană este bine adaptat stilului cel mai extravagant - cu "urechi", iar fruntea este mai bine să se ascundă.
 2. Tipul feței pătrate este caracterizat de o bărbie masivă și de pomeții și maxilarul situați pe aceeași linie. Cu acest tip de frunte trebuie să fie deschis.
 3. Pentru o formă dreptunghiulară a feței, ar trebui să alegeți modele cu pene și modele orizontale.
 4. Fetele cu o față rotundă ar trebui să trăiască pe stiluri care seamănă cu o glugă sau cu un pompon mare. Asimetria din model va fi potrivită.

Culoarea părului afectează în primul rând alegerea culorii rochiei. Blondele nu ar trebui să cumpere modele de nuanțe palide, gri; brunet - negru, maro inchis. Cu acest tip de pălării, este mai bine să alegeți combinații de culori contrastante. Capul volumic din fire groase nu este foarte potrivit pentru fetele de statură mică și cele cu o față îngustă și obraji goi.

Hat of Helsinki14

Hat of Helsinki15

Hat de Helsinki16

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 3