Pantaloni denim cu dantelă

Cererea de lucruri de la denim crește zi de zi. Jeans tricouri, pantaloni, jachete, fuste - toate acestea pot fi găsite cu ușurință în dulapul de fashionistas avansate. Dar printre articolele de blugi există un produs care se potrivește doar fetelor cu o figură ideală / ideală, iar numele acestui lucru este pantaloni scurți denim. Lungimea acestui produs poate varia de la ultrascurt (pantaloni scurți deschide "punctul cinci"), pentru a modera (pantaloni scurți ajung la genunchi).

Recent, pantaloni scurți sunt decorați în mod activ cu diferite atribute: nituri, patch-uri, încuietori și scufe. Puteți vedea adesea pantaloni denim cu dantelă. Anterior, o combinație simplă de texturi ar putea fi considerată ca un semn de gust prost sau absență completă, dar acum este timpul pentru experimente și șocante, așa că pantaloni scurți de dans denim pentru nimeni nu este nou.

Țesătura denimă tare contrastează cu un dantelă blândă translucidă, astfel încât produsul să devină o nouă viață. Lace pe pantaloni scurți pot fi găsite în următoarele locuri:

  • marginea produsului, care poate fi stricată sau construită fără probleme;
  • pe cusătura laterală sau pe conturul buzunarelor;
  • sub forma unei centuri pe partea superioară a pantalonilor scurți;
  • inserții separate în orice loc de pantaloni scurți.

Pantaloni scurți denim cu dantela

Nu există reguli specifice pentru utilizarea dantela în combinație cu pantaloni scurți. Țesătura Lacy este foarte bine combinată cu multe texturi, iar amestecul de blugi și dantele este, în general, dincolo de orice concurență! Singura recomandare oferită de designeri este folosirea dantela de nuanțe: alb, bej, cremă, albastru deschis. Aceste culori vor fi combinate cel mai bine cu denim albastru, mai ales dacă are zgârieturi ușoare. Sub dantelă de culoare trebuie să selectați accesoriile și lucrurile potrivite, ceea ce provoacă multe probleme.

Pantaloni scurți de dantela Denim se referă la hainele de vară, deci purtați-le mai bine cu lucruri ușoare de vară: tricouri, cămăși, bluze de șifon și jumpers. Designerii nu recomandă combinarea pantalonilor denim cu o deschidere superioară, astfel încât imaginea să poată ieși prea frivol și să atragă atenția inutilă. Pentru a nu fi vulgar și lipsit de gust, o femeie ar trebui să aleagă un vârf închis.

În ceea ce privește încălțămintea, purtând pantaloni scurți de dame pentru femei cu dantelă, va fi bine dacă fetița va ridica pantofi cu tocuri joase sau tălpi plate, mocasini, balerini, sandale, sandale pe o pensetă. Un călc înalt este mai bine să excludeți dintr-o dată, deoarece va da imaginii o pretenție și vulgaritate.

Pantaloni denim cu dantelă 1 Pantaloni scurți din denim cu dantelă 2 Pantaloni scurți de dans cu dantelă 3
Pantaloni denim cu dantelă 4 Pantaloni scurți de dans cu dantelă 5 Pantaloni scurți de dans cu dantelă 6
Pantaloni denim cu dantelă 7 Pantaloni denim cu dantelă 8 Pantaloni denim cu dantelă 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

81 + = 86