umăr adulți

Aproximativ 20 de ani în urmă, era greu să-ți imaginezi pantofii de gimnastică cu alte haine, cu excepția unui costum sportiv. Dar, în urmă cu câteva sezoane, totul sa schimbat și această încălțăminte a început rapid să cucerească podiumurile și să ocupe locurile de onoare în dulapurile pentru femei.

Keds cu un bootleg mare - o tendință la modă

Trebuie remarcat faptul că această încălțăminte este potrivită nu numai pentru stilul de zi cu zi, sportiv. Datorită imaginației designerilor, unele modele de încălțăminte obișnuite au devenit exclusive. Pe rafturi și pe picioare fashioniste avansate pot vedea pantofii cu strasuri, cu o varietate de printuri, broderii, catarame originale și forme neobișnuite. O atenție deosebită este acordată pantofi din piele de mare, care pot fi executate și materiale artificiale și naturale, cu o altă lumânare - texturate, lăcuit, suprafața de piele de căprioară matlasat de pantof arata uimitor de elegant.

Cu ce ​​să purtați pantofi umflați?

Fetele care doresc să se uite proaspete și de tineret, ar trebui să încercați cu siguranță arcuri cu adidași mari, cu atât mai mult să le combine nu este prea dificil cu haine obișnuite:

  1. Adidații adulți pe o platformă înaltă se vor potrivi cu blugi și cu o jachetă clasică, este recomandabil să preferați opțiunea în care blugi sunt ascunși în adidași. Ei bine, vor arăta cu fuste magnifice, pantaloni scurți, sarafane lungi, orice rochii ușoare de vară.
  2. Pantofi albi adulți ca fetele romantice. Ele pot fi purtate cu o fusta de sifon si de partea de sus, cu o rochie scurta.
  3. Perfect „prietenos“ cu adidași de înaltă slab, și, în oricare dintre manifestările sale - fie că este vorba și de jambiere, și dzhegginsy și pantaloni simpli din obtyag. Cu toate acestea, în acest caz, merită să ne amintim că linia de șold trebuie să fie perfectă, în caz contrar, toate defectele sunt vizibile chiar mai puternice.
  4. Pantofii negri mari sunt ideali pentru fetele care preferă clasicul liniștit. Puteți să le purtați cu cămăși, pantaloni scurți, "blugi" de blugi, un miniskirt de denim și alte haine potrivite de orice culoare.

Pentru uzura obișnuită, puteți alege tocuri înalte de culori calme, de exemplu, pantofi carouri. Pentru a atrage atenția, trebuie să cumpărați adidași cu un design neobișnuit sau purtați-le cu golf luminos sau ghete.

Pantofi de gimnastică exagerați1 umflaturi adulte2 umflaturi adulte3
umflăturile umflate4 umflăturile umflate5 pantofi adulți6
umflaturi umflate7 pantofi adulți8 pantofi adulți9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 6 =