pantofi cu căptușeală deschisă

Astăzi, o astfel de caracteristică a încălțămintei pentru femei, ca o căpățână deschisă, apare destul de des. Cu toate acestea, nu foarte multe fete înțeleg uneori ce este în joc. Faptul este că astfel de modele nu sunt altceva decât un stil fără șosete. Denumirea "pantofi cu capete deschise" este mai des folosită de profesioniștii de modă înaltă, precum și de show-urile din lumea întreagă și de brand.

Pantofi cu căptușeală deschisă - pantofi populare, care este potrivit pentru sezonul cald și pentru sezonul de sezoană. La urma urmei, aceste modele au atât un design deschis, cât și unul închis. Cele mai frecvente sunt bărcile clasice. Astfel de pantofi sunt prezentate pe un ac de păr subțire și un toc larg, o pană, o platformă și, de asemenea, pe un curs plat.

pantofi cu capete deschise 1 pantofi cu căptușeală deschisă 2 pantofi cu capete deschise 3

În ceea ce privește purtarea pantofilor cu o cămașă deschisă, merită să luăm în considerare stilul elegant și feminin al pantofilor. Prin urmare, alegerea cea mai bună pentru aceste modele va fi îmbrăcămintea romantică - bluze și bluze ușoare, pantaloni scurți și pantaloni clasici, jachete, cardigane. Pantofii plat pot fi adăugați la arcul de zi cu zi cu jambiere, blugi, un pulover trunchiat sau o jachetă.

pantofi cu capete deschise 4 pantofi cu capete deschise 5 pantofi cu capete deschise 6

Capete deschise și chilot

O atenție deosebită în obiectul de încălțăminte cu o cămașă deschisă ar trebui să se pună la întrebarea dacă este posibil să se poarte astfel de încălțăminte cu chilot. Câte dispute și dezbateri despre asta! Dar totuși stilistii au ajuns la o decizie că o astfel de combinație este posibilă. Cu toate acestea, este necesar să se adere la un anumit cadru. Cea mai bună alegere pentru încălțămintea cu o cămașă deschisă va fi chilot fără degete. Un astfel de accesoriu vă va permite să creați o imagine care nu încalcă regulile de decență. De asemenea, să presupunem un ansamblu de ciorapi de încălțăminte clasic monocrom și încălțăminte de contrast. Dar cea mai interesantă este soluția unei combinații de accesorii cu un singur ton imprimat cu pantofi care ascund șoseaua deschisă.

pantofi cu capete deschise 7 pantofi cu cămașă deschisă 8 pantofi cu căptușeală deschisă 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

54 + = 62