Pantofi cu incuietoare Nike

Cele mai cunoscute adidași sport din filmul "Înapoi în viitor 2" au fost un vis pentru toți admiratorii acestui film. Astăzi puteți să vă încorporați în siguranță un vis și să cumpărați adidași luminoși Nike. La ce brand bine-cunoscut a avut grijă de toată lumea și astăzi există modele similare atât pentru copii, cât și pentru bărbați și femei.

Adidasi femei Nike cu talpa luminoasa

Există mai multe opțiuni pentru a vă răsfăța cu pantofi atât de neobișnuit.

  1. Dacă aveți patru mii de dolari situate în jurul valorii de, vă puteți permite exact acele adidași Nike backlit că caracterul filmului pus pe. Desigur, această copie exactă este în valoare de bani, dar dispus să-l de fapt, nu este atât de mic. În bază sunt montate lanterne LED real. Acesta este cel mai costisitor model din întreaga dezvoltare a adidaților de la faimosul brand. Apropo, aproximativ jumătate de milion de profituri pe care Nike le trimite la fondul de luptă împotriva bolii Parkinson, care a depășit rolul rolului principal al filmului. Chiar și astăzi, designul acestui model este destul de fantastic și este chiar păcat să purtați astfel de pantofi. Adidașii Nike MAG backlit de astăzi puteți căuta în licitațiile online, dar fiți pregătiți să plătiți o sumă destul de solidă. Unii oferă să cumpere adidași unici la un preț proporțional cu costul mașinii.
  2. Dacă prima opțiune este probabil să rămână un vis, atunci adidașii luminoși Nike Air Yeezy 2 ar putea fi bine în dulapul tău. După cum știți, colaborarea cu vedetele lumii vă permite adesea să creați colecții de pantofi care sunt vândute în cel mai scurt timp. Deci sa întâmplat de data asta. Experimentul care utilizează elementul de acumulare de lumină sa dovedit pe deplin. Adidași strălucitori Nike este greu de numit pur bărbat sau femeie. Încălțămintea este fabricată din textile foarte durabile, care pot dura mai mult de un an. Această încălțăminte este unică nu numai pentru talpa ei strălucitoare, ci și pentru designul său. În designul de adidași luminoși Nike bazat pe modelele din anii '80. Pentru fabricare, au fost folosite piele de calitate, nubuc și nailon. Modelul este produs în două versiuni: platină și negru.

În ceea ce privește falsurile, ele sunt suficiente în magazinele online. Un nou adidativ cu iluminat Nike MAG a fost disponibil doar la o licitație de caritate. Au pus doar o mie și jumătate de mii de exemplare. Deci merită să ne gândim dacă merită să cumpărăm pantofi foarte asemănători prin Internet și chiar la prețul de aproximativ o sută de dolari.

adidași adidași cu talpa luminată 1 adidași adulți cu tălpii strălucitoare 2 adidași adulți cu talpa strălucitoare 3
adidași adidași cu talpa luminată 4 adidași adidași cu talpa luminată 5 adidași adulți cu talpa luminată 6
adidași adidași cu talpa luminată 7 adidași adidași cu talpa luminată 8 adidași adidași cu talpa luminată 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 54 = 55