Pantofi Jimmy Chu - cum să distingem pantofii originali Jimmy Choo de fals?

Pantofi Jimmy Chu - nu spuneți că nu visezi să ai o astfel de frumusețe în dulapul tău. Încălțămintea celebrului designer este iubită de fiecare modă. Fiecare dintre creațiile sale reprezintă lux, calitate impecabilă, design unic - de aceea primul client al lui Jimmy Choo a fost ea însăși prințesa Diana.

Pantofi Jimmy Chu-Collection 2018

Pantofi Jimmy Chu 2018 - este chic, grandoare, frumusete, decorat cu cristale Swarovski. Colecția de mărci britanice combină cu succes atât tendințele moderne ale modei, cât și stilul unic al lui Jimmy Choo. Crearea fiecărui model al designerului este inspirată de bijuteriile de epocă, strălucirea și strălucirea cărora pot orbi pe toată lumea. Anul acesta, principala eroină a publicității pentru colecția de croaziere a fost modelul renumit de Kara Delevin.

Kara Delevin

După cum puteți vedea în fotografie, fata a apărut în imaginea unei diva spectaculoase din anii 1970. Costum de cocktail sexy, costum negru de pantaloni a fost completat de pantofi de marcă spumante, sandale cu pietre. Noua colecție a fost completată cu pantofi în stilul unui bărbat, decorați cu blană decorativă. Numele noii campanii publicitare citește "Străluci în întuneric".

In ceea ce priveste gama de modele, pantofii lui Jimmy Chu sunt impecabile. La saptamana modei din Milano, lumea a vazut creatii, decorate cu pietre, culori de sampanie, cu un strat de luciu. Este greu să nu te îndrăgostești de pantofii de culoarea piersicului pe toc din mijloc, având un vârf închis și un călcâi deschis. Ca și în cazul îmbrăcămintei de seară și cu un costum de birou, pantofii de piele de piele neagră ale lui Jimmy Choo, cu pietre și cataramă pe gleznă, sunt combinați uimitor.

pantofi Jimmy chu colecție 2018

În tendință, frumusețe strălucitoare. Aici pantofi celebrelor tocuri Jimmy Choo cu efect metalic, pantofi cu toc, cu strălucire de aur. Dacă vrei ceva mai sofisticat, să acorde o atenție la noul model, care a intrat în rândurile de colectare de croazieră - pompe din piele de culoare visiniu, din care nasul este decorat cu panglica eleganta din piele.

pantofi jimmy chu 2018

Pantofi Jimmy Chu - un design unic modern, din care fiecare fată va fi nebună. Că numai bărci din piele nudă sunt pe un călcâi redus decorat cu nituri metalice de aur. Dacă doriți să sublinieze feminitatea, starea de spirit ludic de primăvară, adaugă o notă de imagine infantilism, rețineți pantofi purpurii făcute într-un stil sofisticat si feminin.

pantofi pentru femei jimmy choo

Nu ieși din tiparele animalistice de modă. De data aceasta, brandul britanic a creat pantofi de leopard Jimmy Chu, care va decora orice imagine, fie ea de zi cu zi sau solemnă. Dacă sunteți obosit de pantofi ascuțiți, aruncați o privire mai atentă asupra bărcilor cu un vârf rotunjit și pe un călcâi mare stabil. Și pantofii roșii cu puf vor da un costum de sexualitate și starea de spirit jucăușă.

Elegant pantofi Jimmy Choo

colectia de primavara-vara Jimmy Choo - această tendință de pantofi Jimmy Choo create din piele de piton, piele de căprioară umbra frumusete pudrat cu sclipici deget de la picior, pompe negru elegant cu îndoire laterală deschisă, în stilul d'Orsay. Împreună cu culorile tradiționale, noua colecție a extins pantofi de smarald cu imprimeu floral moale, roz, coral tricot relief.

pantofi imi chu originale
Pantofi Jimmy Choo

Pantofi pentru femei Jimmy Choo

Pantofii Jimmy Choo te transformă automat într-o celebritate, proprietar al unui stil deosebit de elegant, o fată care este admirată, care inspiră. Acestea sunt pantofii în care există un echilibru între estetică și confort. Știați că seria "Sex and the City" a publicat bine brandul? În ea, Carrie Bradshaw a acordat lunar o parte din salariul său mai multor perechi de Jimmy Choo elegant și confortabil. În ceea ce privește celebritățile, destul de des pe covorul roșu în pantofii designerului celebru iese o mulțime de stele:

 • Alison Bree a preferat bărcile clasice negre cu coturi laterale deschise;
 • Kimberly Garner îmbrăcămintea de zi cu zi a diversificat pantofi lucios lucios în roșu;
 • Stacey Kibler a adăugat un costum de pantaloni strâns cu pantofi de lux cu toc;

Alison Bree, Kimberly Garner, Stacy Kibler în pantofi

 • Jennifer Lopez nu încetează să-i admire frumusețea - la cele sexy, alături de celebritate, au luat și bărcile albe decorate cu pietre;
 • Sandra Bullock combina perfect rochia cu un motiv floral cu papuci de nuanță de lămâie;
 • Kaya Gerber la evenimentele seculare apare în pantofii celebrului brand;

Jay Lo, Sandra Bullock, Kaya Gerber în bărci

 • printre fanii pantofilor Jimmy Choo îl puteți vedea pe Zoey Saldan;
 • Lana Del Rei a intrat pe listă;
 • și leoaica seculară Paris Hilton;

Zoe Saldana, Lana Del Re, Paris Hilton în pantofi de marcă

 • Naya Rivera a făcut bărci de culoare purpurie luminoasă, o adevărată decorare a aspectului ei;
 • iar Shay Mitchell a diversificat imaginea strictă cu un pantof de nuanță de aur;
 • Bella Thorn a inclus, în costumele ei, nasul grațios arătat de culoare verde profundă.

Naya Rivera, Shay Mitchell, Bella Thorn în ambarcațiuni de marcă

Pantofii lui Jimmy Choo pe călcâi

Pantofi pentru femei Jimmy Choo - este frumusețea, atât pe un călcâi mare, cât și pe un călcîneț mediu, care va fi convenabil să se aplece pe tot parcursul zilei. Aici există un cocon sau nu destul de confortabil, dar nu mai puțin elegant, ac de păr. Împreună cu bărcile tradiționale din piele de o scară strictă de culoare, în colecțiile mărcii puteți găsi modele de lux decorate cu o mulțime de cristale orbitoare.

pantofi pentru femei jimmy chu
pantofi de moda jimmy choo

Pantofii din satin cu decor perlat arată fermecător fermecător. Nu este ușor să vă distrați ochii de frumusețea albă de zăpadă cu un degete ascuțit translucid. Principala decorare a acestui model au fost pietrele de diferite forme. Nu mai puțin pantofi cu aspect fermecător cu călcâi redus. Nu puteți să vă îndrăgostiți de un cuplu de aur sau de bărci clasice negre. Și cum îți place combinația de nud și lac negru?

pantofi marca jimmy chu
Elegant pantofi Jimmy Choo

Pantofi Jimmy Chu cu pietre

Pantofii pentru femei Jimmy Choo adoră astfel de celebrități ca Sarah Jessica Parker, Julia Roberts, Keith Blanchett și mulți alții. Aceasta este o adevărată operă de artă, purtând asta, vă simțiți ca o prințesă. Ce pot să spun, dar acest pantof este o capodoperă pe un ac de păr. În noua colecție din 2018, au apărut un număr mare de bărci, decorate cu mai multe mii de pietre și pietre Swarovski. Pentru a crea un astfel de director frumos creator al mărcii Sandra Choi a inspirat filmul "Cenușăreasa".

pantofi pentru femei jimmy choo

Pantofi Jimmy Chu cu pietre

pantofi jimmy chu cu cristale
Pantofi Jimmy Choo

Pantofi Jimmy Choo

Modă pantofi Jimmy Choo - o modă de înaltă. O mare popularitate a fost acordată faimoaselor bărci, decorate cu cristale spumante Swarovski. Ele sunt adorate pentru designul lor magnific, pentru calitatea superioară a materialelor și pentru studiul precis al celor mai mici detalii. În procesul de producție se folosesc materiale naturale și tehnologii moderne pentru prelucrarea acestora.

pantofi pentru femei jimmy choo

Pantofi Jimmy Choo

pantofi cu pantofi chomy
Elegant pantofi Jimmy Choo

Pantofii lui Jimmy Choo cu o curea

Pantofi eleganți Jimmy Choo - ambarcațiuni pe un toc grațios și cu o curea elegantă pe gleznă. Gama lor de culori este diversă. Există un loc pentru clasic etern alb-negru și flori colorate pline de culoare galbenă, verde, violet, albastru și pasional. Este interesant să te uiți la modelele cu amprente unice care dau imaginii o notă de noutate și stil individual.

pantofi jimmy chu cu o curea

Pantofii lui Jimmy Choo cu o curea

pantofi de moda jimmy choo
pantofi pentru femei jimmy choo

Pantofi de nuntă Jimmy Choo

Pantofii de nunta Jimmy Choo va farmeca fiecare fata. Unele femei de modă le aleg ca să completeze îmbrăcămintea de nuntă și pur și simplu ca parte integrantă a imaginii de seară. Este dificil să se uite departe de bărci, decorate cu pietre masive, cu un strat lucios, de la pantofi albi cu tocuri stiletto si curea elegant pe glezna, de la pantofi cu efect metalic.

pantofi de nunta jimmy chu

Pantofi de nuntă Jimmy Choo

pantofi Jimmy chu colecție 2018
Elegant pantofi Jimmy Choo

Pantofii lui Jimmy Choo - cum să distingi un fals?

Pantofi Jimmy Chu original - este perfect chiar, cusături frumoase, nu un singur fir proeminent. Un semn important că originalul este în fața dvs. este o cutie pe care sigla ar trebui să aibă o culoare argintie irizantă. Numele de marcă este indicat atât pe capacul ambalajului, cât și pe lateral. Toți producătorii de ambarcațiuni se îmbină într-o husă de țesut special. Pe fiecare branț al bărcilor există un logo de marcă, sub care fontul mai mic indică cuvântul Londra. Și pe tălpi se poate vedea gravat Jimmy Choo, Londra, Made in Italy.

pantofi jimmy cum să distingi un fals
pantofi imi chu originale

Cati sunt pantofii lui Jimmy Chu?

Marca de pantofi Jimmy Chu este renumită în întreaga lume. Astăzi este una dintre cele mai populare branduri din lumea modei de înaltă calitate. În ceea ce privește costul bărcilor, de exemplu, pantofii din noua colecție de primăvară-vară pentru tinerele doamne vor costa 1.000 €, 650 €, 575 €, 495 €. Există modele, decorate manual cu pietre și pietre, pentru 2 150 EUR (bărci Lucy 85). Și încălțămintea de la linia de nunta costă de la 1.750 € la 495 €.

pantofi marca jimmy chu

Cati sunt pantofii lui Jimmy Chu?

Pantofi Jimmy Choo
cât de mult sunt pantofii jimmy chu

Pantofi pentru femei Jimmy Choo

Pantofi Jimmy Chu este creat în conformitate cu două principii principale - frumusețea și comoditatea. Acestea sunt lucrurile care nu vor servi niciun sezon și vor satisface cele mai recente tendințe de modă. Astăzi, pantofii celebrei mărci simbolizează luxul, măreția și simțul impecabil al stilului. În fiecare colecție puteți vedea apartamente de balet, cizme de gleznă, pantofi, adidași, sandale, cizme Jimmy Chu, având un design de neegalat. Fotografiile de mai jos sunt o dovadă vie a acestui lucru.

pantofi de moda jimmy choo
pantofi jimmy chu 2018

Pantofi pentru femei Jimmy Choo

pantofi jimmy chu
adidași jimmy chu

Pantofi de iarna Jimmy Choo

Uggs Jimmy Chu - una dintre cele mai preferate printre fashionistas din întreaga lume. Când cumpărați acest produs, trebuie să acordați atenție calității croitoriei. În plus, în produsele originale, branțul are întotdeauna o nuanță bej. Împreună cu cizmele ugg, în colecțiile de iarnă ale brandului există o mulțime de cizme elegante, cizme, ciorapi, cizme cu dantela, cu nituri, perle, suprafețe strălucitoare.

pantofi pentru femei jimmy chu

Pantofi de iarna Jimmy Choo

pantofi de iarnă jimmy chu
pantofi marca jimmy chu

Pantofi de vară Jimmy Choo

Sandale, apartamente de balet, sandale Jimmy Chu - cum nu te poți îndrăgosti de acest cuplu elegant? Uitați-vă la modelele deosebite, decorate cu elemente decorative interesante, pe pantofi cu culori colorate care vor transforma instantaneu imaginea. Acesta este lucrul care va fi sfârșitul perfect pentru orice aspect de vară. Cu ea, fata se simte atractivă și feminină.

pantofi de vară Jimmy Choo (

Pantofi de vară Jimmy Choo

sandale jimmy chu
pantofi pentru femei jimmy chu

Pantofi sport Jimmy Choo

Adidașii, adidașii lui Jimmy Chuck se potrivesc bine atât în ​​îmbrăcăminte de zi cu zi, cât și în birouri. Pantofii sport sunt prezentați în liniile Miami, Norvegia, NY, Andrea. Aici tu și pantofi plini de farmec cu blană și frumusețe, decorați cu cristale mici, și adidași din materiale combinate, piele de piele și piele de piele. Această încălțăminte elegantă poate fi văzută în metal, albastru, negru, bej, verde, gri, maro.

pantofi sport jimmy chu

Pantofi sport Jimmy Choo

adidași jimmy chu
pantofi jimmy chu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

67 − 65 =