Pantofi pentru plajă - modelele cele mai la modă și practice

Pantofi confortabili, frumoși și de calitate pentru plajă sunt necesari pentru fiecare persoană care pleacă în vacanță. În perioada de vară a anului, acest subiect devine extrem de relevant, deoarece marea majoritate a oamenilor își planifică vacanța și se gândesc să-și creeze propria imagine de modă.

Pantofi de plajă 2017 - tendințe

În sezonul viitor, pantofii pentru plajă vor surprinde cu excentricitatea sa. Deși vârf de popularitate sunt și modele clasice, care este convenabil și confortabil să se relaxeze în orice vreme, la moda include, de asemenea, sandale originale, cu o mulțime de curele subtiri, obiecte neobișnuite cu panglici și alte opțiuni luminoase. În plus, un adevărat hit a fost pantofii de plajă 2017 în stilul unisex, care pot fi purtați de femei și bărbați de diferite vârste.

pantofi de pantofi 2017 tendințe

Pantofi de plajă pentru femei

Deși pe țărmul rezervorului puteți să vă odihniți și picioarele goale, acest lucru nu este complet corect și igienic. În special aveți nevoie de pantofi de calitate pentru plaja cu pietriș, deoarece vă puteți răni cu ușurință și chiar puteți avea un rănit grav. În plus, tipurile moderne de papuci, sandale și așa mai departe arată foarte luminos, neobișnuit și interesant, astfel încât să poată completa orice imagine elegantă și originală.

Stiliști și designeri înainte de debutul sezonului de plajă cred că prin tot felul de moduri de decorare a noilor modele, printre care sunt incredibil de ușor de reținut și „bătător la ochi“. Astfel, pantofii pentru vizitarea plajei pot fi decorați cu aplicații, inserții de contrast, inscripții și logo-uri, desene și așa mai departe. Fetele tinere sunt populare cu decor de cochilii, butoane, margele și pietre, cu toate acestea, aceste obiecte mici sunt adesea pierdute în timpul restului.

pantofi de plajă pentru femei

Săpun pentru plajă

Cele mai populare pantofi sovietici pentru plajă - "vas de săpun" sau "pantofi de jeleu", acum câțiva ani au fost obiectul poftei pentru toate fetele, fetele și femeile. A fost extrem de dificil să cumpărați aceste obiecte - au fost comandate în Cehoslovacia sau Iugoslavia și au plătit bani fabuloși pentru ei. Deși „Săpun“ nu sunt confortabile și ar putea șterge picioarele în sânge, tânăra nu a refuzat să le poarte și a continuat să-și etaleze aceste pantofi la modă, care au blocat toate patch-uri de porumb și sentimentul exprimat disconfort.

Modelele moderne de silicon de înaltă calitate nu au un astfel de impact negativ asupra pielii umane. Cu toate acestea, ele sunt mai potrivite pentru procedurile de apă și nu pentru mișcarea terenurilor. În acest din urmă caz, aceste pantofi pentru plaja este inconfortabil pentru ca picioarele tale în sudoarea lor și să înceapă să emită un miros neplăcut, și, în plus, un picior poate obține un bob de nisip și pietriș, prin care mersul pe jos devine imposibilă.

săpun pentru plajă

Pantofi pentru plajă

Pantofii de vară de plajă, cu un jumper între un deget mare și cel învecinat, numiți plăci sau flip flops, au devenit extrem de populare pentru femei din cauza ușurinței lor. Deși astfel de modele pot fi găsite nu numai pe malul rezervorului, ci și pe străzile orașului, medicii nu recomandă purtarea acestor produse tot timpul.

Acest tip de papuci de sex feminin poate provoca deformarea piciorului sau chiar entorsa, care este foarte periculoasă, mai ales în copilărie. În plus, atunci când alegeți această opțiune, trebuie să acordați o atenție deosebită calității jumperului - cel mai mare pericol îl reprezintă o parte din cauciuc învelită în plastic. Este posibil să ducă la porumb și iritații severe ale pielii sau leziuni ale membrelor inferioare.

pantofi pentru plajă

Flip-flops pentru plajă

Pantofii pentru plajă și pentru mare pot fi fixați pe picior în moduri diferite. Flip-flops, care sunt una dintre varietățile de plăci, au în acest scop o bandă largă de material care acoperă toate degetele. Datorită acestui detaliu, aceste flip-flops se potrivesc bine pe picior și nu zboară în timpul mersului, oferind în același timp un confort și o comoditate suficientă. Stilistii si designerii moderni au prezentat o imensa varietate de modele de vintamok, printre care sunt rezervate si laconice si supraincarcate cu optiuni de decor.

flip flops pentru plajă

Pantofi de cauciuc pentru plajă

Pantofii pentru femei de plajă din cauciuc sunt ideali pentru înot și plimbări de-a lungul promenadei umede, pentru că nu se teme de apă și sunt foarte ușor de curățat. În același timp, aceasta are o serie de deficiențe semnificative, de exemplu:

 • când în contact cu apa, pantofii de cauciuc pentru plajă devin foarte alunecoși, adesea sări de pe picioare. Această caracteristică poate duce la vătămări și disconfort sever;
 • cauciucul este un purtător foarte bun al ciupercilor, care se reproduce într-un mediu umed. Din acest motiv, nu ar trebui să li se permită să-și transporte lucrurile la oricine altcineva, iar în perioada în care nu se utilizează încălțăminte pentru plajă, ar trebui să fie spălate și uscate;
 • Modelele moderne sunt aproape întotdeauna făcute din cauciuc sintetic, care adesea devine cauza reacțiilor alergice.

cauciuc plaja pantofi

Pantofi de plajă-Crocs

Printre numeroasele mărci care produc pantofi pentru a vizita plaja, compania Crocs se evidențiază. Produsele acestei mărci au obținut un nume comun - Crocs, deoarece nu există pur și simplu analogii acestor produse în lume. În plus față de aspectul original, Crocs pentru plajă sunt diferite și un set de alte caracteristici, cum ar fi:

 • greutate redusă;
 • suprafață antibacteriană;
 • durabilitate;
 • moliciunea materialului;
 • igienă;
 • talpă confortabilă;
 • o mare varietate de nuanțe și modele;
 • ventilație excelentă;
 • rezistența la apă.

pantofi de plajă Crocs

Pantofi de plajă cu călcâi fix

Pantofii buni pentru plaja stâncoasă și pentru mare trebuie să aibă în mod necesar un călcâi fix, care minimizează riscul de deteriorare a piciorului. Acest detaliu nu numai că protejează piciorul de leziuni și zgârieturi, ci și menține delicatețea pielii, ceea ce este foarte important pentru fetele tinere. Partea din față a produselor similare poate fi deschisă și închisă, însă această opțiune nu este potrivită pentru vreme prea caldă.

pantofi de plajă cu călcâi fix

Fuste de damă pentru femei

În timp ce vă relaxați pe o plajă stâncoasă sau înotați în corpuri de apă bogate în corali, pot fi necesare acvariuuri speciale - produse pentru protejarea picioarelor împotriva deteriorării mecanice. Astfel de modele pot fi fabricate din diferite materiale și au mai multe soiuri:

 • încălțăminte complet închisă pentru corali și plajă de cauciuc, cu o talpă solidă, fără fante și găuri;
 • "Adidași" pe talpa din cauciuc, care sunt strânse din spate cu ajutorul panglicii;
 • Versiunea originală numită "cinci degete", realizată din cauciuc durabil și textil moale, fără greutate.

femela aqua

Pantofi plaja frumoase

Moda pantofi de plajă pot avea diferite modele stilistice. În partea de sus a popularității sunt atât modele simple și concise, deschizând aproape complet piciorul și opțiuni luminoase și atrăgătoare, decorate cu numeroase elemente decorative. Forma de astfel de produse pot fi, de asemenea, orice - cu toate că cele mai multe femei frumoase aleg obiecte pe o talpă plată, un sortiment de mărci include modele pene, platformă și toc înalt.

pantofi plaja frumoase

Pantofi de plajă pe o pană

Pantofii pentru femei de pe pantă au o creștere notabilă în zona călcâiului, ceea ce dă impresia că fata a crescut la un călcâi mare. Între timp, mersul în astfel de pantofi este mult mai convenabil - este foarte stabil și în nici un fel nu afectează mersul proprietarului său. Înălțimea penelor poate fi diferit - modelul pentru o vacanță pe plajă, în cele mai multe cazuri au o creștere de aproximativ 5-7 centimetri, cu toate acestea, fashioniste low-creștere se pot bucura de produse de la 10 cm și mai sus.

plaja pantofi pe o pană

Pantofi de plajă pe o platformă

Platforma poate adăuga vizual câțiva centimetri de creștere, deci este deosebit de relevantă pentru acele fete care vor să pară mai mari. Pantofii de plajă cu acest element sunt potriviți atât pentru coastele nisipoase, cât și pentru pietriș, deoarece înălțimea lor este aceeași pe întreaga lungime. În astfel de produse este convenabil să rămâi pentru o lungă perioadă de timp, ele nu provoacă disconfort și pot înlocui pe deplin un toc incomod. Între timp, multe fete consideră că platforma pare prea masivă și nepoliticoasă, astfel că preferă alte opțiuni.

pantofi de plajă pe o platformă

Pantofi de plajă cu tocuri

Cel mai incomod, dar foarte original și interesant tip de pantofi de acvariu pot fi considerați modele pe călcâi. De regulă, ele sunt alese de fetele subdimensionate care doresc să pară mai înalte sau de femeile de modă care nu cred că viața lor nu are tocuri grațioase și elegante. Pantofii eleganți de plajă, cu un lift notabil, arată foarte bine cu rochii de vară ușoare, pantaloni scurți și fuste ultra scurte. În plus, poate fi o completare excelentă la pareo luminos, în diverse moduri înfășurate în jurul unui corp feminin seducător.

Deși pantofii de plajă cu tocuri pot fi complet deschiși, în majoritatea cazurilor are un călcâi închis fix și un jumper în zona degetelor. Este necesar ca produsele să nu coboare din picioare și să nu provoace disconfort pentru posesorul lor. În plus, asemenea modele pot fi, de asemenea, complet închise, însă în acest caz trebuie să fie fabricate din cauciuc fin, materiale sintetice sau textile combinate.

pantofi de plajă cu tocuri

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + = 9