Papuci de casa-cizme

O femeie chiar vrea să se uite acasă la sută la sută. Când casa este caldă, atunci este destul de posibil să umbli în papuci spectaculoși. În sezonul rece, papucii calzi vă vor încălzi picioarele. Acest lucru este valabil mai ales într-o casă unde podelele sunt acoperite cu linoleum sau laminat. Botierele vor menține picioarele calde și modele până la mijlocul icrelor - o opțiune ideală dacă suferiți de dureri reumatismale.

Ce sunt cizmele de acasă?

Rădăcinile tradiției de a purta papuci de casă înaltă se întorc în perioada vechii Rusii. Prototipurile cizmelor moderne sunt bastoane și cizme simțite. Au fost foarte calde și au avut un aspect destul de prezentabil.

Papuci-cizme de uz casnic moderne pot fi achiziționate la magazinul de pantofi sau online. Puteți alege absolut orice culoare și design:

  1. Există modele simple, fără bijuterii sau pietre scumpe, care pot fi achiziționate la un preț destul de democratic. Și există opțiuni pentru regină cu pietre și pietre.
  2. Coaseți cizme acasă pentru papuci de la o varietate de tipuri de materiale. Cel mai popular fleece, mahr, mașină tricotată sau țesătură cu fleece.
  3. Ornamentele pot fi, de asemenea, alese pentru fiecare gust. Pantofii pentru casa sunt decorati cu aplicatii, franjuri pufoase, ciucuri sau dantela. Și cea mai chic opțiune care a cucerit inimile femeilor de moda este decoratiuni realizate din scoici și pietre.
  4. Există modele în stil etnic, realizate cu mașină de tricotat. De regulă, ele sunt decorate cu ornamente sau modele, dantele din piele sau broderii.

Cu ce ​​poți purta papuci de casă? Acest tip de încălțăminte pentru casă este foarte versatil. Puteți să le ridicați în tonul casei preferate sau a costumului. Unii chiar își iau pantofii sub pătură sau pătura favorită, astfel încât să se poată relaxa într-un fotoliu și să se bucure de o odihnă de seară.

Amintiți-vă că aceste tipuri de pantofi provoacă o transpirație puternică, așa că purtați-le mai bine doar în sezonul rece. În plus, merită să ne amintim normele de igienă și să luăm o pereche de pantofi pentru fiecare membru al familiei. Spălarea încălțămintei pentru casă este necesară o dată pe săptămână. Și nu uitați că nu trebuie să le purtați pe picioarele goale, ci doar pe șosete de bumbac.

Pentru a păstra pantofii dvs. cât mai mult timp posibil, spălați-le numai la temperaturi scăzute. Pentru a evita deformările grave în timpul filajului, utilizați o plasă pentru spălare. Și ridicați pantofii pentru casa doar de mărimea ei, astfel încât să nu alunece pe picior și să nu piardă forma.

Papuci din piele

Acest tip de pantofi de acasă nu poate fi atât de confortabil, dar de înaltă calitate și durabil. Acasă adidași din piele ar trebui să fie fabricate din materiale naturale, iar interiorul poate fi realizat folosind mahr, lenjerie sau bumbac. Dacă vă plimbați foarte mult pe parcursul zilei, atunci preferați modelele antistres cu efect de masaj. Când cumpărați, acordați atenție modului de fixare a tălpii. Cel mai bun dacă este cusut. Modelele lipite sunt, de asemenea, acceptabile, dar uita-te atent la calitatea lor.

Dacă vă decideți să alegeți papuci de casă din piele, ar trebui să învățați cum să vă îngrijiți corespunzător:

  • ștergeți periodic papuci de piele cu glicerină, acest lucru va da o strălucire nouă;
  • dacă pielea este estompată, încercați să o frecați cu o crustă de portocală;
  • dacă obțineți o pete de grăsime, curățați-o imediat cu un burete umezit într-un șampon sau soluție de detergent, temperatura acestuia ar trebui să fie de aproximativ 50 ° C;
  • dacă petele de pe pantofii de acasă nu sunt îndepărtate, puteți încerca o metodă cu benzină sau terebentină;
  • atunci când în procesul de purtare a vopselei începe să strălucească și există locuri dezordonate, spray-uri speciale și vopsele pentru încălțăminte va ajuta la fixarea produsului.
Cizme domestice 1 Cizme domestice 2 Cizme domestice 3
încălțăminte de casă 4 Cizme domestice 5 Cizme domestice 6
Cizme domestice 7 Cizme domestice 8 Cizme domestice 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 3 =