Parcați jacheta jos

Dacă sunteți în căutarea unui nou costum de iarna pe înghețurile cele mai severe, probabil interesate de întrebare, că este mai bine și mai cald - sacou sau parc. În primul rând, să clarificăm termenii. Jacheta în jos - aceasta este îmbrăcămintea exterioară din țesătură (și recent - și din piele fină), cu o căptușeală și umplutură făcută din jos și cu pene. În viața jachetelor jos se mai numeau și jachete umplute cu sintepon, deși acest lucru nu este în întregime adevărat. Termenul "parc" a venit din limba neenetului, precum și din popoarele Khanty și Mansi. Parcul inițial era o îmbrăcăminte exterioară, din piele de animale, purtată în afara cămășii și așezată pe o altă rochie tradițională a acestor triburi - un malț, înăbușit în interior. designeri americani, în mijlocul secolului al XX îmbrăcăminte shivshie secol pentru piloții militari, a dat un nou sens termenului - Parks a devenit cunoscut ca un jachete tesatura calde, cu partea de sus a unui material impermeabil, elemente de blană, care a fost cu excepția faptului că RIM a hotei. Astăzi, parcurile sunt jachete calde alungite, cu o căptușeală artificială, cel puțin - din blană naturală.

Există, de asemenea, modele hibride care combină meritele jachetelor jos și peruci. De exemplu, parcul de jachete Adidas jos este un model tăiat drept, cu un vârf de țesătură densă, o căldură de jos și o glugă cu blană în interior. Parcul bărbaților și femeilor - Downy Adidas poate fi purtat în cele mai severe înghețuri - acestea sunt proiectate pentru temperaturi de până la minus patruzeci de grade. Există o vânzare și un model fundamental diferit - un sacou-parc jos Adidas Originals, care nu conține deloc blană, și costum de piloți militari menținute, cu excepția contururi îndrăznețe, nituri și buzunare voluminoase confortabile.

Ei bine, poate, cel mai faimos brand de pe piața jachetelor de iarna pentru femei este o pereche - Orolay. Produsele produse sub acest brand răspund nevoilor nu numai în căldura, ci și în estetică. Puteți alege un model drept, montat sau extins la modelul de jos, cu orice lungime și culoare.

Ventilatoare de experimentare cu imagini pentru siguranțe olyubuyut parcuri-jos jachete transformatoare. Ele diferă de modelele standard prin module detașabile și modificabile. De exemplu, unele Transformers prezintă un fund, care vă permite să rândul său, o jachetă lungă într-o perioadă mai scurtă, altele se pot lăuda cu buzunare, pentru a schimba radical aspectul general, altele fac posibilă de a experimenta cu podstezhkoy. De fapt, prin achiziționarea unui astfel de model și cu pricepere prin utilizarea oportunităților pe care le oferă, puteți înlocui cu succes întregul garderobă de iarnă cu un singur transformator.

Cu ce ​​să poarte parcurile de iarnă în parc?

Aici, poate, este mai ușor să spunem cu ce nu trebuie să le purtați. Astfel, parc, oferind masivitatea părții superioare a corpului va fi exact discordantă cu fuste scurte si chilot capron, precum și pantaloni din tesatura vizual, dintr-o privire că ar fi de dorit să se strânge laolaltă mai cald. O adunare reușită la astfel de îmbrăcăminte exterioară - blugi sau pantaloni clasici, drepți sau foarte ușor arșiți. Nu puteți să cumpărați deloc o pălărie - o haină de blană realizează în mod fiabil funcțiile de protecție împotriva frigului și a vântului datorită unei fixări strânse la cap. Dar dacă totuși doriți să poarte o pălărie, este mai bine să se abțină de la cea mai mare parte de opțiuni care, în combinație cu o capota va crea imaginea Cheburashka. Inutil să spun că pălăriile și beretele nu se potrivesc cu un parc direct. De asemenea, nu este nevoie de o eșarfă lungă - gulerul cu buclă închis închide bine gâtul. Dar, din cauza pantofilor, nu ești aproape limitat la alegere - cu excepția, probabil, modele de cizme, pretinzând o rafinament și o eleganță deosebită.

Parcați jacheta1 Împingeți jacheta2 Împingeți jacheta
Parcați haina4 Parcați jacheta Puneți jos jacheta6
Puneți jos jacheta7 Parcați jacheta8 Parcați jacheta9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 52 = 59