parcul izolat

Park - una dintre cele mai iubite jachete ale femeilor moderne de moda. Prin urmare, designerii oferă modele pentru orice sezon - perioada de toamnă timpurie și primăvara târzie, rece demi-sezon, pentru sezonul de îngheț de iarnă. Cele mai relevante sunt parcurile încălzite. La urma urmei, inițial aceste jachete erau destinate regiunilor cu un climat deosebit de rece.

Alegerea perechilor de jachete încălzite de femei este suficient de mare. Principala diferență este umplerea și finisarea. Până de curând, cele mai populare modele au fost considerate a fi sintepon sau cu un încălzitor de pene. Parcuri similare pot fi purtate, începând cu ploile toamne târzii și până la primele raze ale soarelui de primăvară. Totul depinde de garderoba aleasă pentru jachetă. Cu toate acestea, parcurile sinton și pufoase nu sunt destul de practice din cauza naturii masive a modelelor. Prin urmare, designerii au început să utilizeze izolație sintetică fără greutate.

Parcuri izolate cu capota de blană

Modelele de iarnă sunt adesea completate cu ornamente de blană. Acest decor este în principal decorat cu o glugă. Astăzi, designerii oferă parcuri încălzite cu blană artificială și naturală. Cu toate acestea, în orice caz, aceste jachete arata foarte elegant. Cele mai populare modele au fost parcurile cu blană de nuanțe naturale. Acest lucru se aplică nu numai pentru decorarea artificială, dar și naturală. Adică, este mai bine să alegeți jachete cu blană neimpozată.

Parcul izolat pentru femei din Tinsulate

Noutatea ultimelor anotimpuri este încălzită de jachete-parcuri pe tinsulate. Astfel de modele diferă prin faptul că izolația din ele are mult mai multe microfibre decât, de exemplu, sinteponul sau holofayberul. Și, după cum se știe, cu cât sunt mai multe fibre, cu atât hainele sunt mai calde. În acest caz, tinsulatul este foarte ușor. În ceea ce privește designul, parcurile izolate din tinsuleit par a se aseamănă cu straturi de pene, în timp ce designerii folosesc materialul rezistent la apă. Dar tăierea însăși rămâne standard.

parka1 izolate parka2 izolate parka3 izolate
parka4 izolate parka izolate parka izolate
parka7 izolate parka8 izolate parka9 izolate

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 6 = 1