Parcul turcoaz

Parcul este o jachetă la modă, care permite protejarea posesorului de vânt și precipitații rece, piercing. În același timp, este destul de ușoară și nu împiedică deloc mișcările. Inițial, aceste jachete au fost create numai pentru confort, astfel încât culorile de bază au fost folosite pentru coasere: negru, maro și kaki. Cu fiecare sezon, casele de moda nu inceteaza sa ne surprinda cu noi modele originale. În ultimele colecții există multe culori, atât monocrome, cât și combinate.

Dacă tonurile nebunești nu sunt pentru tine - alegeți un parc elegant turcoaz. Unicitatea acestei umbre este că este strălucitoare, dar nu strălucitoare și se va potrivi unei femei de orice vârstă și culoare.

Cu ce ​​să purtați un parc turcoaz?

Atunci când alegeți blugi, evitați tonurile albastre saturate. Un astfel de denim va "conflict" cu turcoazul. Cea mai bună opțiune va fi blugi albastru, negru sau gri. Nu există restricții speciale asupra formei. Puteți să vă puneți pe oricine permite figura dvs.

Foarte armonios cu jambierele din parc. Pentru o imagine mai pictată, selectați o opțiune din piele. Ele vor pune accentul pe personalitatea ta. În acest set se potrivesc perfect cizme pe un toc stabil sau un accident vascular cerebral redus. Astfel de pantofi vor echilibra ansamblul și imaginea nu va părea vulgară.

Partea de jos a costumului trebuie să fie suficient de monofonică și calmă. Jacheta din turcoaz este luminoasă și auto-suficientă. Nu supraîncărcați ceapa cu printuri de ruj.

Parcul turcoaz al femeilor de iarnă este perfect combinat cu pălăriile ușoare tricotate. De la acest sezon sunt jachete relevante cu ornamente de blană pe capotă și mâneci, ridicați o coafură cu un pompon pufos.

Pantofii pot fi cei mai diverse: cizme din gleznă, cizme cu toc sau fără, cizme ugg și chiar adidași calde. Alegerea finală depinde de preferințele dvs. și de imaginea în ansamblu.

Parcul turcoaz 1 Parcul turcoaz 2 Parcul turcoazului 3
Parcul turcoaz 4 Parcul turcoaz 5 Parcul turcoazului 6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

95 − 92 =