Parfum de toamnă

Odată cu apariția femeilor de toamnă, femeile reconsideră nu numai lucrurile din dulapul lor și nuanțele de produse cosmetice, ci și de parfumuri. Aromele de toamnă pentru femei diferă cardinal de cele de vară nu numai prin saturația lor, ci prin caracterul lor.

Parfum de toamnă

Parfumul femeii trebuie să-și sublinieze caracterul, starea de spirit, să se potrivească cu situația și, bineînțeles, să abordeze imaginea. Pentru începutul toamnei, când vine momentul pentru jachetele de piele și hainele de dantelă, parfumurile de fructe se vor potrivi perfect.

Pentru seara, când vine vremea pentru satin și sifon, notele de condimente orientale se vor potrivi. Fetele tinere pentru o seară romantică sunt mirosurile florale mai potrivite. Ei sunt prieteni deosebit de buni, cu un caz mic de negru sau de argint.

Doamna de afaceri pentru o seară de gală sau corporativă, atunci când vă puteți permite să vă schimbați costumul de birou pentru ceva mai elegant, ar trebui să stocați cu note chips. În perioada de toamnă sună mult mai feminin și misterios.

Toamnele de toamnă ale noului sezon

În noul sezon, casele de modă oferă seducătorilor și fetelor tinere luminoase florale. Victoria Secret a lansat un nou produs, Dark Orchid, într-o sticlă de culoare laconică. Dar natura romantică și moale se potrivește mirosurilor florale de la Marc Jacobs. Toamna parfum Daisy este atat de lumina si incitante.

Parfum de toamnă 1 Parfum de toamnă 2

Cunoscută pentru întreaga lume, Prada și Chloe și-au pus speranțele pe parfumurile de toamnă pentru femeile cu note lemnoase. Parfumurile Candy L'eau și L'eau de Chloé se vor potrivi naturii cu creativitatea și dependența.

Toamna Parfum 3 Toamna Parfum 4

Toamna de toamnă pentru fetița de fată oferă Juicy Couture. Parfumul Viva La Juicy Noir combină note de fructe care subliniază natura veselă a proprietarului și poziția sa activă de viață.

Parfum de toamnă 5

Parfumurile de toamnă, impregnate cu starea de frunziș galben și aerul special de toamnă, sunt oferite de mărcile Hermès și Fendi. Combinația dintre notele picante, patchouli și lemn de santal al parfumului de toamnă Theorema din Fendi se învecinează cu căldură și sensibilitate. Și în aroma L'Ambres des Merveilles de la Hermès, se aude note dulci de mere și caramelă care amintesc de toamna de aur.

Parfum de toamnă 6 Parfum de toamnă 7

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 6