parfumuri pentru femei valentino

Designerul popular Valentino a debutat cu primul său parfum în 1991 - apoi fetele au avut onoarea să se familiarizeze cu Vendetta Uomo. De atunci, popularitatea stilistului și parfumerului a crescut foarte mult - un parfum cu un nume la modă poate fi achiziționat peste tot, are un număr mare de femei din întreaga lume.

Valentines parfum de la Valentino

Toate spiritele lui Valentino sunt înzestrate cu farmec, chic și feminin. Nu este o excepție și parfumul de Valentine. Acestea vor fi apreciate de fete care preferă mirosuri saturate, profunde și persistente. Parfumul se potriveste perfect rochiei de seara, sala de club si isi cucereasca sexualitatea si senzualitatea. Ele pot fi "uzate" în timpul zilei, dacă nu vă este frică de o obsesie cu parfum, deși mulți chiar le place.

Valentine este un parfum floral oriental, constă din următoarele note:

 • top Bergamot și trufe;
 • medie - iasomie, floare de portocale, căpșuni, tuberoza mexicană;
 • de bază - cedru virgin, chihlimbar și vanilie.

parfumuri pentru femei valentino1

Parfumul Rock și Rose de la Valentino

O sticlă cu acest nume vă va ajuta să deveniți mai deschisi și mai relaxați. Mirosul de Rock and Rose, subtil, rafinat, va accentua frumusețea dvs. naturală și nu va permite complexelor să preia mâna superioară asupra încrederii în sine și a stimei de sine.

Parfumul Valentino Rock n Rose este creat ca o floare. Sunt potrivite pentru utilizare atât în ​​după-amiaza, cât și seara. Mirosul poate fi descris ca fiind elegant, îndrăzneț, așa că merită să acorzi o atenție deosebită doamnelor tinere, curajoase, cu o organizare subtilă a sufletului. Dacă doriți să vă îmbunătățiți starea de spirit, deveniți puțin mai aventuros, aceste spirite sunt doar pentru dvs., sunetul lor vorbește de la sine:

 • note de top - crin din vale, coacăz, bergamot;
 • note medii - floare de portocale, gardenie și trandafir;
 • note de bază - violet, vanilie și mosc.

parfumuri pentru femei valentino2

Aur de la Valentino

Având în vedere fotografia spiritelor de femei de la Valentino, asigurați-vă că mirosiți parfumul Aur în realitate. Parfumul inconfundabil poate deveni unul dintre preferințele tale. Stilista însuși creează parfumuri pe principiul: "Nici o femeie nu vrea să fie ca un bărbat ...", astfel încât toate aromele sale sunt pentru femei adevărate.

Valentino Gold este atribuită grupului estic. Dar nu vă grăbiți să o abandonați, dacă ați crezut anterior că astfel de arome nu vă convine. Aurul este elegant, scump, dar este destul de priceput încât poate fi folosit pentru o întâlnire romantică. Și, desigur, ele sunt perfecte pentru o toaletă de seară, vor lăsa un traseu memorabil și o impresie grozavă despre tine cu notele lor:

 • partea superioară - cardamom, floare de piersici, var și mandarin;
 • medie - afine, ghimbir și trandafir;
 • de bază - scorțișoară, lemn de santal și iris.

parfumuri pentru femei valentino3

Spiritele lui Veri de la Valentino

Dacă vă place clasicul, atunci puteți fi felicitat - în parfumul cu un nume tare există ceva care vă va plăcea cu siguranță. Parfum Foarte Valentino are o aroma florala-orientala minunata si este un clasic in genul imaginii ideale feminine. Parfumul este permeat complet cu romantism, izvor luminos, sensibilitate, individualitate. Cu notele sale, el enervează și fascinează:

 • note de top - crin din vale, coacăz negru, mandarin, magnolie și bergamot;
 • note medii - Jasmine, lemne și poate să se ridice;
 • note de bază - mosc, vanilie și lemn de santal vă fac uimitor de frumoși, grațioși și îndrăgostiți de voi și de întreaga lume.

parfumuri pentru femei valentino4

Parfumul Absolut de la Valentino

Parfumul Assoluto - o noutate în 2012, care a câștigat inimile multor fashionistas cu unicitatea sa. Ele aparțin grupului floral-chypre, potrivit pentru aplicațiile de seară. Noaptea însăși va fi încântată de un miros seducător, chiar ușor intim, misterios, bazat pe:

 • note de top - Truffle, bergamot și piersic;
 • note medii - iasomie, vanilie și tuberoză mexicană;
 • note de bază - mușchi de stejar, cedru și patchouli.

parfumuri pentru femei valentino5

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 44 = 46