Parfum unisex

Unisexul nu este doar un cod de îmbrăcăminte, atunci când femeile poartă asemenea costumelor, tricourilor și blugi pentru bărbați. Acest stil definește întreaga imagine a persoanei, inclusiv haine, machiaj, păr și, desigur, parfum este unisex.

Care este spiritul unisex?

parfumuri unisex - sunt cele în care nu există nici o temă principală, accentul sa mutat, iar acestea sunt potrivite atât pentru bărbați și femei. Cu toate acestea, este necesar să ne amintim întotdeauna că aromele în sticlă și pe piele nu are acelasi miros, astfel încât același parfum poate mirosi ca femela pe pielea fetei, și ca un bărbat - pielea unei persoane tinere.

Parfum Kelvin Klein Unisex

Marca Calvin Klein a fost primul, care, în anii '90 ai secolului trecut a introdus moda pentru unisex. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că este în linia acestei companii cele mai bune parfumuri unisex sunt prezentate.

SK ONE

Acestea sunt primele spirite unisex. Ei au fost eliberați în 1994 parfumieri Alberto Morillas cunoscute și Harry Fremont ani și au un citrice proaspete, ușor, și aromă în același timp, foarte intensă și cu multiple fațete. Acesta include aproximativ 20 de note.

Note de top: mandarin, ananas, note verzi, beigramot, papaya, citrice, cardamom.

Notele de mijloc: iasomie, radacina de orris, violete, trandafir, lăcrămioare, bergamot, nucșoară.

Note de bază: lemn de santal, chihlimbar, cedru alb, mosc, mușchi de stejar.

SK ONE

CK BE

Acest parfum pentru bărbați și femei aparține grupului de mosc floral-lemn. Parfumurile au fost produse în 1996 de parfumeria Anna Gottlieb. Mai potrivite pentru aplicarea în timpul zilei - ele sunt ușoare și discrete.

Note de top: lavandă, note verzi, mandarine, menta, bergamot, ienupăr.

Notele de mijloc: orhidee, iarba verde, magnolie, frezii, iasomie, piersic.

Note de bază: lemn de santal, vanilie, cedru, chihlimbar, opoponax, mosc.

CK BE

Parfum Unisex Hermes Voyage

Acest nou parfum, lansat în 2012, face parte din grupul de mosc floral. Diferă universalitatea - se va potrivi absolut tuturor și pentru toate ocaziile. Și, la fel ca toate celelalte mărci de parfum, este foarte persistent.

Note de top: citrice, condimente, cardamom.

Notele de mijloc: note florale și verzi, trandafir, ceai.

Note de bază: note din lemn, ambra, mosc.

voiaj

Parfum Unisex Molecule

Toate cele trei branduri de brand parfum - Escentric Molecules 01, 02 și 03 aparțin grupului unisex. Acest lemn-floral mosc-spirite create de parfumera Geza Shoen. Ei miros absolut unic pe fiecare persoană din cauza conținutului de molecule sintetice în ele.

moleculă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

34 − = 25