Parfumul japonez

Japonia este o țară de înflorit floare de cireșe, cunoscută ca un loc misterios și exotic. Astăzi, nu numai produsele cosmetice japoneze devin mai populare, ci și parfumurile. De cele mai multe ori, producătorii japonezi de produse cosmetice de calitate sunt atrasi de o nouă perspectivă asupra abordării creării de produse, precum și a ingredientelor naturale și exotice. Poate că spiritele japoneze nu sunt o excepție și vor fi de fapt o nouă exotică, pe care casele de parfumuri americane și europene le lipsesc.

Parfum Masaki Matsushima

Spiritele japoneze au nume complexe pentru percepția vizuală și auditivă pentru o persoană europeană. Dar acest exotic provoacă un interes și mai mare în ele și creează o aură de unicitate în jurul celor care le folosesc, în ciuda faptului că sunt produse în Franța.

Masaki / Masaki de la Masaki Matsushima

Aceste spirite japoneze Masaki - una dintre cele mai populare. Acestea au fost lansate în 2007 și reprezintă o combinație de note uimitoare de flori și fructe.

Note de top: fructe de pasiune, mere roșu, liceu, pepene verde;

Notele de mijloc: o floare de cireșe, o magnolie, un trandafir;

Note de bază: zmeura, mosc, cedru alb, patchouli.

Masaki Matsushima

Issey Miyake parfum

Spiritele japoneze din Simijaki sunt reprezentate de o mare varietate. Sunt o confirmare directă a faptului că parfumeria japoneză înflorește și nu miroase nici mai rău decât sakura în afara ferestrei. Dar printre toate japonez Simiyaki parfum este parfum, care merită o atenție deosebită, deoarece colectează comentarii pozitive nu doar din Asia, ci și frumusețile europene.

A trimis de Issey Miyake

Acest parfum japonez pentru femei se referă la mirosuri florale proaspete. A fost lansat în 2007, și a reușit deja să adune fanii din diferite țări și continente.

Note de top: lamaie, verbena;

Notele de mijloc: iasomie, zambile;

Note de bază: cedru, galbanum.

A trimis de Issey Miyake

Parfumul Shiseido

Parfumul acestor parfumeri japonezi este cel mai "european". Compania reușește să echilibreze popularitatea în vest și păstrarea unor caracteristici cu adevărat japoneze, care atrag consumatorii. Prin urmare, aici vedem mai mult numele european al parfumului japonez și abordarea corespunzătoare a creației sale.

Angelique de Shiseido

Acest parfum a fost lansat in 1991. El este doar pe punctul de a trece la o clasă retro și, prin urmare, astăzi este perceput ca un parfum modern, dar din secolul trecut.

Note de top: verzui, piersic, prune, bergamot, grapefruit;

Notele de mijloc: iasomie, trandafir, cuișoare, orhidee, heliotrop, tuberoză, ylang-ylang;

Note de bază: benzoin, cedru, chihlimbar, vanilie, lemn de santal, fasole subțire.

Angelique de Shiseido

Marci de spirite japoneze

  • Kenzo;
  • Ella Mikao;
  • pola;
  • Kusado;
  • Issey Miyake;
  • Masaki;
  • Yohji Yamamoto.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 4 =