parfumuri de iarna pentru femei

Este o greșeală să credem că parfumurile parfumate sunt universale și potrivite pentru orice anotimp al anului. Parfumerii mari își creează capodoperele, luând în considerare diverși factori, inclusiv fenomenele meteorologice. Prin urmare, alegerea parfumului pe care-l placi, merită să știți la ce oră a anului va fi potrivit să o utilizați. De exemplu, mirosurile ușoare sunt inerente în timpul verii, dar aromele de iarnă pentru femei au o specificitate diferită. Este vorba de mirosuri mai persistente și saturate, care pot accentua în mod favorabil imaginea de iarnă a oricărei femei.

Parfumuri de iarna pentru femei

Fiecare parfum are capacitatea de a "suna" în felul său în diferite momente ale anului. Faptul este că pe orice concentrat afectează umiditatea și temperatura aerului. Prin urmare, dacă nu doriți să speriați oamenii cu "mirosurile", ar trebui să învățați cum să le alegeți în funcție de sezon.

Cel mai bun parfum de parfum de iarna pentru femei conține note picante, mai intense, care lasă un tren lung și robust. Când o femeie cu un astfel de parfum trece de un bărbat, va simți în continuare prezența ei pentru o lungă perioadă de timp, în ciuda faptului că ea nu a fost în jur de mult timp.

Printre imensa selecție de parfumuri care sunt potrivite pentru utilizarea în timpul iernii, este dificil să se determine cele mai bune. Aici este vorba de gusturi și preferințe personale. De exemplu, un miros de iarnă pentru o femeie tânără One by DolceGabbana formează o coadă invitantă. Este preferat de naturi misterioase, care doresc să rămână în memoria unui bărbat pentru o lungă perioadă de timp. Sweet notes floral de crin și iasomie, combinate cu piersic, bergamot și mandarină, creează o adevărată idilă și armonie. Acest parfum va fi o adevărată descoperire pentru naturi puternice, dar în același timp feminine.

parfumuri de iarnă pentru femei2

De asemenea, o notă specială este aroma Frumusețea lui Calvin Klein, care a fost inventat pentru femei mature senzuale care au ajuns la o vârstă de lux de 40 de ani. Mirosul său reprezintă principiul feminin și harul, inteligența și frumusețea. Un astfel de parfum va cuceri pe altii cu rafinamentul si invitand trenul cu note lemnoase de cedru, precum si motive florale de iasomie si crin.

parfumuri de iarna pentru femei1

Dar parfumul Premierul de la Gucci este capabil să dezvăluie întregul potențial intern al proprietarului său, transformându-l într-o adevărată regină a mingii. O combinație armonioasă de note florale și lemnoase este foarte delicată întrețesută cu o aromă cremoasă ușoară, abia perceptibilă. Iar incluziunile dermice-dermice adăugate la această armonie, care lasă în urmă un tren rafinat, incitant și conducând toți oamenii nebuni.

parfumuri de iarnă pentru femei3

Femeile sensibile, care vor să rămână pasionante, fierbinți și în același timp tendențioase și romantice, vor prefera și apa de toaletă Buchet roz Moschino. Compoziția parfumată a fost compusă din petale de culori precum crin, iasomie, violet, bujor. Sucul de ananas, piersicul și zmeura, completate de un buchet de bergamot, mosc, mușchi de stejar și mirodenii, creează un sentiment de sărbătoare, dând un sentiment de bucurie și fericire.

parfumuri de iarna pentru femei4

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

29 − 21 =